Käyttöohje Neff S525T80X0E Astianpesukone

Tarvitsetko Neff S525T80X0E Astianpesukone käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

pdf2htmlEX
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 3.45 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Neff S525T80X0E Astianpesukone arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Neff-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kun astianpesukoneeni on käynyt ohjelmansa loppuun, näen että tablettilokero ei ole avautunut. Mistä tämä voi johtua? Todennettu
Tämä ongelma johtuu usein siitä, että astiat estävät lokeron avautumisen. Tarkasta tämä ennen astianpesukoneen käynnistämistä.

Tästä oli apual (6117)
Astianpesukone ei enää lämmitä vettä, miksi se on? Todennettu
On todennäköistä, että lämmityselementti on viallinen. Pyydä se vaihtamaan. Jos olet epävarma, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (3621)
Voiko astianpesukoneeseen laittaa tavallista suolaa? Todennettu
Ei. Tavallinen suola saattaa sisältää aineita, jotka voivat vahingoittaa kodinkonetta.

Tästä oli apual (2263)
Onko minun huuhdeltava astiat ennen kuin laitan ne astianpesukoneeseen? Todennettu
Astioiden huuhtelu ei ole välttämätöntä, mutta sinun on poistettava kaikki suuret, kovat ja rasvaiset jäänteet. Nämä voivat tukkia viemärin ajan myötä.

Tästä oli apual (750)
Voinko avata astianpesukoneen käydessä? Todennettu
Useimmissa astianpesukoneissa on vesipysäytys, jolloin ohjelma pysähtyy heti, kun luukku avataan, eikä vettä tule ulos. Joissakin malleissa tämä voi aiheuttaa ongelmia ajan myötä. Sisäänrakennetuilla astianpesukoneilla on mahdollista, että astianpesukoneen säännöllinen avaaminen käynnissä voi aiheuttaa vesivahinkoja lepotiloihin vapautuneen höyryn takia.

Tästä oli apual (338)
Pitäisikö minun avata astianpesukone sen käytön loputtua, jotta astiat kuivuvat nopeammin? Todennettu
Tämä riippuu astianpesukoneen tyypistä ja sijainnista. Jotkut astianpesukoneet on varustettu ominaisuudella, joka kuivaa astiat pesuohjelman jälkeen. Tällöin astianpesukoneen avaamisella ei ole lisäarvoa. Sisäänrakennetuilla astianpesukoneilla on mahdollista, että astianpesukoneen säännöllinen avaaminen käynnissä voi aiheuttaa vesivahinkoja lepotiloihin vapautuneen höyryn takia.

Tästä oli apual (319)
Astianpesukoneen syklin päätyttyä muoviastiat ovat edelleen märät, mutta loput eivät ole. Miksi niin? Todennettu
Muovi on huono lämmönjohdin, joka antaa tuotteiden jäähtyä nopeasti. Sen päälle jäävä kosteus haihtuu sitten paljon vähemmän kuin esimerkiksi keramiikalla tai metallilla.

Tästä oli apual (244)
Voinko liittää astianpesukoneen jatkojohtoon? Todennettu
Laitteita, jotka vaativat paljon virtaa, kuten astianpesukonetta, ei voida liittää kaikkiin jatkojohtoihin. Katso astianpesukoneen virrankulutus, joka on ilmoitettu watteina, ja tarkista, käsitteleekö jatkojohto cn tätä. On olemassa jatkojohtoja paksummilla kaapeleilla, jotka on tehty käsittelemään suurempia laitteita.

Tästä oli apual (201)
Onko ongelma, että astianpesukoneen sisäpuolella on naarmuja metalliin? Todennettu
Useimpien astianpesukoneiden sisäpuoli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, eikä naarmut vaikuta niihin.

Tästä oli apual (170)
Voinko laittaa astiat, kuten lastat ja leikkuulaudat, astianpesukoneeseen? Todennettu
Puuesineet voivat vahingoittua tai vääntyä astianpesukoneessa. Myös vapautuvat puukuidut voivat vahingoittaa astianpesukonetta. Puiset leikkuulaudat valmistetaan usein liimalla, joka voi irrota, kun olet ollut astianpesukoneessa useita kertoja.

Tästä oli apual (161)
Voinko laittaa teflonipannuja astianpesukoneeseen? Todennettu
Kyllä sinä voit. Pannu kuluu kuitenkin nopeammin kuin käsin puhdistettaessa. Kun puhdistat pannua teflonilla käsin, älä koskaan käytä hankausainetta, vaan käytä pehmeää sienellä tai liinalla.

Tästä oli apual (160)

Loading…

Keskustele tuotteesta

Tämän käyttöoppaan alkuperäinen julkaisija on Neff.