Miele WWF 120 Pesukone

Tarvitsetko Miele WWF 120 Pesukone käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

pdf2htmlEX
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 2,23 MB)

advertisement

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Miele WWF 120 Pesukone arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Miele-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Pesukoneeni ei poista vettä, mitä voin tehdä? Todennettu
Tämä ongelma johtuu yleensä siitä, että joko pumpussa tai poistoletkussa on este tai tukkeuma. Jos näihin osiin pääsee käsiksi pesukoneessasi, yritä poistaa tukkeuma itse. Jos ongelma jatkuu tai jos et pääse käsiksi näihin osiin, ota yhteyttä huoltoliikkeeseen tai valmistajaan.

Tästä oli apual (12817)
Pesukoneeseen ei tule vettä. Mitä voin tehdä? Todennettu
Tarkista, että vesiventtiili on auki eikä vesiletku ole taittunut. Jos ongelma ei ratkea tällä, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (4185)
Pyykinpesukoneeni pitää kovaa ääntä ja/tai tärisee voimakkaasti. Mitä voin tehdä? Todennettu
Pyykinpesukonetta ei ehkä ole tasapainotettu. Aseta pyykinpesukone tasan säätämällä sen jalkoja. Ongelma voi johtua myös koneen liikatäytöstä. Jos ongelma ei johdu näistä syistä, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (2942)
Voiko pesukoneen liittää lämminvesiliitäntään? Todennettu
Vaikka pesukoneet sietävät todennäköisesti jopa 65 °C:een tuloveden lämpötilan, useimmat valmistajat eivät suosittele tätä. Joissakin pesuohjelmissa käytetään kylmää vettä. Niissä lämmin vesi voi heikentää pesuohjelman tulosta. Monet pesukoneet on myös suunniteltu liitettäväksi kylmävesiliitäntään.

Tästä oli apual (1923)
Miele-pyykinpesukoneessani näkyy virhe F63. Mitä se tarkoittaa? Todennettu
Tämän virheen aiheuttaa pesuohjelman aikana muodostunut liiallinen vaahto. Varo käyttämästä enempää pesuainetta kuin ohjeissa on neuvottu.

Tästä oli apual (173)

Keskustele tuotteesta

Tämän käyttöoppaan alkuperäinen julkaisija on Miele.