Käyttöohjeet kohteelle Kassakaapit

Täältä löytyvät kaikki Kassakaapit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Elektronisen kassakaapin lukko ei aukea, mutta olen varma, että syöttämäni koodi on oikea. Mitä voin tehdä? Todennettu
Tämä voi tapahtua, kun akun jännite on liian matala. Tämä voi johtua halvoista tai melkein tyhjistä paristoista. Vaihda paristot ja yritä uudelleen. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (1243) Lue lisää
Kadotin tallelokeroni yhdistelmän, mitä voin tehdä? Todennettu
Elektronisen lukolla varustetussa kassakaapissa on usein mukana hätäavain, jolla kassakaappi voidaan silti avata. Jos hätäavainta tai muuta ratkaisua ei ole käytettävissä, on erikoistuneita yrityksiä, jotka voivat auttaa. Pienen kassakaapin tapauksessa asiantuntijan hinta voi kuitenkin olla korkeampi kuin uuden kassakaapin. Siinä tapauksessa viimeinen vaihtoehto on avata kassakaappi.

Tästä oli apual (564) Lue lisää
Milloin on hyvä turvata kassakaapini? Todennettu
Yleensä kannattaa kiinnittää enintään 1 000 kilogramman kassakaapit. Tämä estää varasta varastamasta koko kassakaappia. On myös mahdollista, että vakuutusyhtiö vaatii kassakaapin turvaamisen. Pidä tallelokerosi aina asiantuntijan varassa.

Tästä oli apual (164) Lue lisää