Playmobil Rescue

Täältä löytyvät kaikki Playmobil Rescue ‑setit, joiden rakennusohjeita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö settiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Miten voin estää Playmobil-lelujen värinmuutokset? Verified
Playmobil-lelujen muovin värinmuutokset johtuvat yleensä pitkäaikaisesta altistumisesta auringonvalolle tai tupakansavulle. Yritä minimoida nämä tekijät Playmobil-lelujen säilytyspaikassa.

Tästä oli apual (568)
Mikä on paras tapa puhdistaa Playmobil-lelut? Verified
Playmobil suosittelee puhdistamaan lelut käsin lämpimällä vedellä tai kostealla liinalla, mahdollisesti miedolla pesuaineella. Älä koskaan laita palikoita pyykin- tai astianpesukoneeseen. Anna palikoiden kuivua ilmavasti. Sähköiset osat voi puhdistaa vain kuivalla liinalla.

Tästä oli apual (427)
Minkä ikäiset lapset voivat leikkiä Playmobil-leluilla? Verified
Useimmat Playmobil-sarjat soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi. Erikoisteema 1.2.3. sopii vähintään 1,5-vuotiaille. Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa.

Tästä oli apual (167)