Käyttöohjeet kohteelle Lansinoh Rintapumput

Täältä löytyvät kaikki Lansinoh Rintapumput, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Onko mahdollista käyttää käytettyä rintapumppua? Todennettu
Jos maidon läpi kulkevat osat voidaan puhdistaa esimerkiksi keittämällä ne, on turvallista käyttää toisen käden rintapumppua. Kaikissa muissa tapauksissa se ei ole hygieenistä eikä suositeltavaa.

Tästä oli apual (12)
Kuinka kauan voin säilyttää äidinmaitoa? Todennettu
Tämä riippuu siitä, missä säilytät sitä. Huoneen lämpötilassa se kestää 5-10 tuntia. Jääkaapissa maitoa voidaan pitää tuoreena pakastimessa enintään 5 päivää tai enintään 3 kuukautta. Pakastimessa äidinmaito pysyy tuoreena 3-6 kuukautta. Maidon lämmittämisen jälkeen sitä voidaan käyttää jopa tunnin ajan. Jos maito haisee hapan, on luultavasti parasta olla käyttämättä sitä.

Tästä oli apual (2)
Mitä eroa on rintapumpulla, jossa on avoin ja suljettu järjestelmä? Todennettu
Suljetulla rintapumpulla maito ei ole kosketuksissa mekanismin kanssa ja virtaa suoraan säiliöön. Avoimessa järjestelmässä maito virtaa rintapumpun läpi ja sitten säiliöön. Siksi suljettu järjestelmä on hygieenisempi ja vaatii vähemmän puhdistusta.

Tästä oli apual (0)