Käyttöohjeet kohteelle Maxi-Cosi Auton istuimet

Täältä löytyvät kaikki Maxi-Cosi Auton istuimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Voiko Isofix-turvaistuimia sijoittaa autoihin ilman Isofix-autoa? Todennettu

Useimmilla saatavilla olevilla Isofix-turvaistuimilla on yleinen hyväksyntä turvavöillä kiinnittämiseksi, autokohtaisen hyväksynnän lisäksi. Näin istuin voidaan kiinnittää turvavöillä. Lue lisätietoja turvaistuimen käyttöoppaasta. On Isofix-turvaistuimia, joita ei voida kiinnittää turvavöillä.

Tästä oli apual (704) Lue lisää

Mikä on turvallisin paikka auton lastenistuimelle? Todennettu

Tämä riippuu osittain autosta, mutta yleensä turvallisin paikka on takapenkin keskiosa. Siinä lapsi on mahdollisimman etäällä auton sivuista ja siten mahdollisimman suojassa onnettomuuksissa. Tämä koskee kuitenkin vain penkkejä, joissa on täydellinen kolmipisteturvavyö. Jos takapenkin keskimmäisellä paikalla on vain lantiovyö, lastenistuin on turvallisinta sijoittaa takapenkille ikkunan viereen.

Tästä oli apual (632) Lue lisää

Voinko pestä Maxi-Cosi-turvaistuimen kannen? Todennettu

Maxi-Cosi toteaa, että kaikki niiden kannet ovat pestäviä. Katso lisätietoja pesuohjeista. Lue kannen irrottamisen käsikirja.

Tästä oli apual (340) Lue lisää

Voinko käyttää auton searia lentokoneessa? Todennettu

Ei ole kansainvälisiä ohjeita turvaistuinten käytöstä lentokoneissa. Mallista riippuen on mahdollista, että turvaistuin sopii siihen. Onko se sallittu vai ei, riippuu lentoyhtiöstä. Ota aina yhteyttä lentoyhtiöön etukäteen tämän tarkistamiseksi.

Tästä oli apual (205) Lue lisää

Mikä on Maxi-Cosi-turvaistuimen pääntuen oikea paikka? Todennettu

Pääntuki tulisi sijoittaa sellaiselle korkeudelle, ettei lapsen pää mene pääntuen yli.

Tästä oli apual (189) Lue lisää

Voiko kaikki Isofix-turvaistuimet asentaa kaikkiin Isofix-autoihin? Todennettu

Ei, on olemassa yleisiä ja ei-yleismaailmallisia Isofix-turvaistuimia. Ei-yleismaailmallista Isofix-turvaistuinta voidaan käyttää vain nimetyissä autoissa. Istuimen mukana tulee luettelo automalleista, jotka soveltuvat käytettäväksi kyseisen istuimen kanssa. Isofix-universaalia turvaistuinta voidaan käyttää vain autoissa, joissa on Isofix ja Top Tether -kiinnityspiste.

Tästä oli apual (157) Lue lisää

Kuinka kauan lapseni voi olla turvaistuimessa? Todennettu

Älä anna lapsesi istua turvaistuimessa yli 1,5 - 2 tuntia päivässä. Monet modernit rattaat tarjoavat mahdollisuuden kiinnittää turvaistuin päälle, mikä mahdollistaa lapsesi nopean kuljetuksen. Älä myöskään tällöin ylitä 1,5 - 2 tuntia päivässä.

Tästä oli apual (148) Lue lisää

Mikä on Isofix? Todennettu

Isofix on kansainvälisesti standardoitu järjestelmä autojen mountiung-turvaistuimille. Autossa on Isofix-kiinnikkeitä. Nämä kannattimet sijaitsevat selkänojan ja takaistuimen istuimen välissä ja on kytketty auton koriin. Isofix-turvaistuin on varustettu koukkuilla, jotka voidaan helposti kiinnittää kiinnikkeisiin.

Tästä oli apual (148) Lue lisää

Viimeisimmät kommentit

Käyttöohje Maxi-Cosi Titan Pro Auton istuin
Liliane Vanneste 13-09-2023
Kuinka löysät Maxi Cosi Titanin hihnat?


(Googlen kääntämä)
Maxi-Cosi Titan Pro Auton istuin
Käyttöohje Maxi-Cosi Titan Pro Auton istuin
patrick LAPRAND 03-08-2022
Kuinka löysätä maxi cosi titan pro -turvaistuimen hihnat


(Googlen kääntämä)
Maxi-Cosi Titan Pro Auton istuin
Käyttöohje Maxi-Cosi Rock Auton istuin
Natalie 29-03-2022
Kuinka kiinnitän turvaistuimen, jos käytän sitä lentokoneessa - vain 2-pistevyöllä? Kiinnitänkö vyön lapsen jaloista? Onko jotain muuta mitä minun pitäisi miettiä?


(Googlen kääntämä)
Maxi-Cosi Rock Auton istuin
Käyttöohje Maxi-Cosi Tobi Auton istuin
Anna Margareta 18-01-2022
Olen ottanut tämän lastenistuimen joltakin haltuun, mutta olkahihnoja ei ole mahdollista löysätä. Järjestelmä näyttää olevan jumissa? Onko tähän ratkaisua?


(Googlen kääntämä)
Maxi-Cosi Tobi Auton istuin
Käyttöohje Maxi-Cosi AxissFix Turvakaukalo
Per 05-07-2021
Saako lapsi istua selkänoja tuolissa neljän vuoden ikään asti tai lapsen tulee istua kasvot eteenpäin 76-105 cm (n. 15 kk - 4 vuotta). Olen ymmärtänyt, että lapsen on turvallisempaa istua selässä mahdollisimman pitkään.


(Googlen kääntämä)
Maxi-Cosi AxissFix Turvakaukalo