Kysymys: Hei. Miksi jääkoneeni pitää paljon ääntä käynnistäessäni sen ja miten mahdollisen suhteen Kalkinpoisto, kun se jätetään käyttämättä.

Tästä oli apual (1) | Pyysi Wilfa ICE-125 Jääpalakone
Silvia B. 30-04-2021
Minulla oli sama ongelma ja otin yhteyttä Wilfa-tukeen. Tänään 30/4-21 sain seuraavat ohjeet: Sellaisen koneen kalkinpoisto onnistuu hyvin. ja ei ole mahdotonta, että siksi se valittaa. Tyhjennä se kokonaan vedestä ja kaada kalkinpoistoseos paikkaan, jossa sinulla on vettä. Anna sen seistä hetken tämän seoksen kanssa. Ja sitten käytä konetta. Mahdollisesti. käytä 2 kertaa tällä seoksella (sama kuin kahvinkeittimessä). ja sen jälkeen ajat läpi puhtaalla vedellä. Sormet ristissä ;)

Tästä oli apual (17) (Googlen kääntämä)
Silvia B 04-05-2021
Päivittää: Käytin ensin hajutonta kalkinpoistoainetta, älä dove. Sitten käytin valkoliemietikkaa ja nyt kone on melkein äänetön. LUXURY! ”Etikkaa ja vettä sekoitetaan suhteessa 1:5. Sekoita niin paljon, että vesisäiliö on täysin täynnä. Seos kaadetaan vesisäiliöön ja koneen on sen jälkeen käytettävä 2 annosta jäätä. Tämän jälkeen kone sammutetaan ja annetaan seistä seoksen kanssa koneessa 5 tuntia.

Tästä oli apual (14) (Googlen kääntämä)

Write an answer to this question