Kysymys: Sundkiv pinnasängystä tarvitsen pienen pöydän, jotta se nukkuisi yhdessä. Miten saisin sen? Kiitos

Tästä oli apual (1) | Pyysi IKEA SUNDVIK Lapsensänky
Orlando González 07-08-2020
Kysy itse IKEA-kaupasta, myydäänkö sinulle tuota irtonaista pöytää tai he voivat kertoa mistä saat toisen samanlaisen pöydän. Lopulta, jos et saa sitä, voin antaa sinulle laudan mitat ja reiät, joihin tapit ja ruuvit menevät, jotta voit pyytää puuseppää (tai pyytää sellaista Leroy Merlin -liikkeestä) tekemään sellaisen. sinä. Tässä tapauksessa laita sähköpostiosoitteesi kirjoittaaksesi sinulle.

Tästä oli apual (5) (Googlen kääntämä)
Orlando González 07-08-2020
Tein vielä 4 reikää (poralla) kahden kiinteän laudan (sängyn päässä ja jaloissa sijaitsevien) reunaan yhtä paljon kuin pienessä laudassa on reunoillaan. samalla korkeudella ja samalla syvyydellä ja halkaisijalla, jotta se voidaan sijoittaa niin, että sen yläreuna on samalla tasolla (samalla korkeudella) sängyn patjan tuen yläreunan kanssa, kun se asetetaan yläosaan. Näin vaarallinen reikä peittyy!

Tästä oli apual (2) (Googlen kääntämä)
Orlando González 07-08-2020
Toisaalta itse ohjekirjassa on piirros pinnasängystä, joka on asennettu patjan tuella yläosaan ja pienestä pöydästä alaosassa, joka on yliviivattu suurella X:llä, mikä tarkoittaa, että valmistaja It ei suosittele tämän tyyppistä kokoonpanoa, luulisin vauvan putoamisvaaran takia, koska pöytä on periaatteessa tarkoitettu vain sarjaksi, jolla pinnasänky muunnetaan pieneksi sängyksi lapsen kasvaessa, asettamalla myös patjan tuki osa tulee alas.

Tästä oli apual (1) (Googlen kääntämä)
Orlando González 07-08-2020
Jos teet aiemmin mainitsemani kokoonpanon nukkumaan yhdessä, on vaara, että pinnasängyn ja sängyn väliin jää vaarallinen rako, vaikka sitoisit pinnasängyn sänkyyn millään tavalla, koska patjan tuki ei lepää. kiinteiden lautojen reunassa (niiden, joilla ei ole aidan muotoa lähellä vauvan tai lapsen päätä ja jalkoja), mutta reiät, joihin tämä tuki lepää, ovat kauempana sisällä, koska se on suunniteltu niin, että sivulaudat sijoitetaan reunaritilätyyppiin.

Tästä oli apual (1) (Googlen kääntämä)
Orlando González 07-08-2020
Jos jätät tuon raon ja peität sen vain suurella pinnasängyn patjalla, vaarana on, että patja itse antaa painosi mukana, kun esimerkiksi noutat tai jätät vauvan sänkyyn yöksi tai vauva itse vauva, jos hän tulee lähelle sänkyä, jotta hän voi osua sängyn reunaan, kun pinnasänkyjen patjan reuna menee reiän läpi. Tästä syystä, koska vaimoni halusi myös nukkua samassa pinnasängyssä, muutin pinnasängyn suunnittelua. Tämä menettää takuun.

Tästä oli apual (1) (Googlen kääntämä)

Write an answer to this question