Kysymys: Voiko sänkyyn lisätä pyörät? onko niitä kaupassa?

Tästä oli apual (0) | Pyysi IKEA SUNDVIK Lapsensänky
Orlando González 02-06-2023
Pinnasänky tulee tehtaalta ilman pyöriä ja tietääkseni Ikealla ei ole renkaita siihen pinnasänkyyn. Voit mennä johonkin heidän liikkeitään kysymään, onko heillä pyöräsarjaa, joka voidaan asentaa siihen, lähinnä säilyttääksesi takuun, jos ostit sen äskettäin.

Tästä oli apual (1) (Googlen kääntämä)
Orlando González 02-06-2023
Mutta jos tiedät, että se ei ole enää takuun alainen ja olet hieman yleismies tai tiedät jonkun, joka on, voit yrittää ostaa 4 kääntöpyörän sarjan rautakaupasta tai vastaavaa, joka palvelee sitä pinnasänkyä. . Sinun tarvitsee vain tarkistaa jalkojen pohjan suorakulmion koko (pituus x leveys) varmistaaksesi, että pyörät eivät ole suurempia ja että ne voidaan kiinnittää hyvin siihen alustaan.

Tästä oli apual (1) (Googlen kääntämä)
Orlando González 02-06-2023
Pyörät eivät myöskään saa olla paljon pienemmät kuin pinnasängyn jalkojen pohja, muuten ne eivät kestäisi pinnasängyn painoa, eivät käänny hyvin ja olisi murtumis- tai tapaturmavaara! Suosittelen, että jos ostat ne itse, valitse laadukkaimmat, jotka takaavat kestävyyden. Minulla ei esimerkiksi ole mitään itämaisia ​​ihmisiä vastaan, mutta heidän myymälöissään yleensä laatu on omasta kokemuksestani vähintäänkin kyseenalaista.

Tästä oli apual (1) (Googlen kääntämä)

Write an answer to this question