Käyttöohje Kress 500 TBS Ruuvitaltta

Tarvitsetko Kress 500 TBS Ruuvitaltta käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 1.41 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Kress 500 TBS Ruuvitaltta arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen kohteeseen Kress 500 TBS Ruuvitaltta?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Lisää tästä ohjekirjasta

Ymmärrämme, että on mukavaa, että sinulla on paperikäyttöinen käyttöopas laitteellesi Kress 500 TBS Ruuvitaltta. Voit aina ladata oppaan verkkosivuiltamme ja tulostaa sen itse. Jos haluat alkuperäisen käyttöoppaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä osoitteeseen Kress. He saattavat pystyä toimittamaan alkuperäisen ohjekirjan. Etsitkö laitteen Kress 500 TBS Ruuvitaltta käyttöopasta toisella kielellä? Valitse haluamasi kieli kotisivuiltamme ja etsi mallinumero nähdäksesi, onko sitä saatavilla.

Tekniset tiedot

Tuotemerkki Kress
Malli 500 TBS
Kategoria Ruuvitaltat
Tiedostotyyppi PDF
Tiedoston koko 1.41 MB

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Kress 500 TBS Ruuvitaltta

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Irrotan ruuvin pään, kun käytän ruuvimeisseliä. Miksi niin? Todennettu
Useimmat ruuvimeisselit voidaan asettaa kiertämään kovemmin tai pehmeämmin. Jos päätä irrotetaan jatkuvasti, ruuvimeisseli on todennäköisesti asetettava eri asetukseen. Kun kyseessä on langaton laite, varmista aina, että akku on ladattu parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Tästä oli apual (43) Lue lisää

Keskustele tuotteesta

Täällä voit jakaa mielipiteesi Kress 500 TBS Ruuvitaltta:sta. Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin huolellisesti käyttöohje. Käsikirjaa voi pyytää yhteydenottolomakkeellamme.

Käyttöohje Kress 500 TBS Ruuvitaltta