Käyttöohjeet varten Tylö Termostaatit

Täältä löytyvät kaikki Tylö Termostaatit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mikä on termostaatin kuollut alue? Todennettu

Monilla moderneilla termostaateilla on kuollut alue. Jos lämpötila poikkeaa alle 4 ° C asetetusta lämpötilasta, järjestelmä ei kuumene tai jäähty. Termostaatin niin kutsuttu kuollut alue estää järjestelmää käynnistymästä ja sammumasta liian usein, mikä säästää energiaa.

Tästä oli apual (1592) Lue lisää

Mikä on paras paikka asentaa termostaatti? Todennettu

Paras paikka termostaatille on noin 1,5 metriä maanpinnan yläpuolella. Älä koskaan aseta termostaattia radiaattorin tai muun lämpöä lähettävän laitteen päälle tai suoraan auringonvaloon. Valitse huone, jota käytetään usein. Useimmissa tapauksissa tämä on olohuone.

Tästä oli apual (996) Lue lisää

Viimeisimmät kommentit

Käyttöohje Tylö CC20 Termostaatti
Angelo Ritrovato 23-06-2021
Miksi vain takasäiliön vesi lämpenee, eivät kivien lähellä olevat hehkuelementit?


(Googlen kääntämä)
Tylö CC20 Termostaatti
Käyttöohje Tylö CC20 Termostaatti
Magnus Pettersson 28-01-2020
istui ja paistatti kun se napsahti saunassa sen jälkeen paneeli on kuollut. Onko laitteeseen tai paneeliin mennyt ylikuormitussuojaa tai sulaketta?


(Googlen kääntämä)
Tylö CC20 Termostaatti