Käyttöohjeet kohteelle Lämminvesivaraajat

Täältä löytyvät kaikki Lämminvesivaraajat, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kattilani tuottaa vain haaleaa vettä, miksi? Todennettu
Tämä tarkoittaa todennäköisesti, että termostaatti on rikki. Ota yhteyttä valmistajaan saadaksesi neuvoja.

Tästä oli apual (593)
Onko hyödyllistä kytkeä kattila pois päältä poissaolon tai loman aikana? Todennettu
Monet modernit kattilat ovat erittäin energiatehokkaita. Poissaolon tai loman aikana, joka kestää enintään viikon, veden lämmittämiseen tarvitaan enemmän energiaa kuin veden pitämiseen nykyisessä lämpötilassa. Yli viikkoa kestävien poissaolojen aikana kattilan sammuttaminen saattaa säästää energiaa.

Tästä oli apual (203)
Paineenrajoitusventtiilistä tulee vettä, onko se normaalia? Todennettu
Kyllä, kattila on paineastia. Kun paine nousee liian korkeaksi, kattila laskee sitä päästämällä vettä paineenalennusventtiilin läpi. Kattilan asentajan olisi pitänyt asentaa oikea viemäröinti.

Tästä oli apual (185)
Mihin lämminvesivaraaja pitäisi sijoittaa? Todennettu
Lämminvesivaraaja kannattaa sijoittaa sen paikan lähelle, jossa lämmintä vettä käytetään eniten (eli kylpyhuoneen lähelle). Näin varmistetaan lämpimän veden saaminen nopeasti ja mahdollisimman pieni lämpöhävikki.

Tästä oli apual (161)
Mikä on ero kattilan ja kaasukattilan välillä? Todennettu
Kattila lämmittää veden ennen kuin haluat käyttää sitä. Kaasukattila lämmittää vettä sillä hetkellä, kun sitä tarvitaan. Tämä tarkoittaa, että tavallisella kattilalla lämmin vesi voi loppua, kun säiliö on tyhjä.

Tästä oli apual (93)