Käyttöohjeet kohteelle Kellot

Täältä löytyvät kaikki Kellot, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mikä on kvartsiliike? Todennettu
Kvartsiliikkeellä varustettuja kelloja ohjaa akku. Tämä lähettää sähkövirran värähtelevän kvartsikiteiden läpi. Nämä värähtelyt siirtyvät liikkeeseen. Koska värähtelyillä on kiinteä taajuus, kvartsiliikkeellä varustetut kellot ovat erittäin tarkkoja.

Tästä oli apual (25)
Mikä on GMT? Todennettu
GMT tarkoittaa Greenwichin aikaa (joskus kutsutaan UTC, joka tarkoittaa koordinoitua universaaliaikaa). On aika 0-pituusasteelle, joka kulkee Greenwichin läpi Lontoon lähellä.

Tästä oli apual (14)
Mikä on 'Chronograph'? Todennettu
"Chronograph" on kirjaimellisesti "ajan kirjoittaja". Termiä käytetään kuvaamaan kelloja, jotka kertovat kellonajan ja mittaavat tietyn ajanjakson, kuten sekuntikellon.

Tästä oli apual (13)