Käyttöohjeet kohteelle AEG Pölynimurit

Täältä löytyvät kaikki AEG Pölynimurit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Pölynimurini letku on tukossa, mitä voin tehdä? Todennettu
Irrota letku ja tarkasta, onko letku todella tukossa, katsomalla sen sisään. Jos letku on tukossa, voit ottaa pitkän esineen, kuten harjanvarren, ja työntää sen varovasti letkun läpi. Yleensä esineet, jotka tukkivat letkun, lähtevät tällä tavalla pois. Jos tämä ei auta, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (1323)
Minkä kokoisia pölypusseja on? Todennettu
On otettava huomioon kaksi kokoa. Ensimmäinen on levyn koko pussin sisäänkäynnin kanssa. Tämä määrittää, sopiiko pölypussi tiettyyn pölynimuriin. Sitten on pussin koko. Tämä ilmoitetaan enimmäkseen litroina ja määrittää, kuinka paljon pölyä pussiin mahtuu.

Tästä oli apual (643)
Pölynimurin virtajohto ei palaa takaisin laitteeseen, mitä voin tehdä? Todennettu
On mahdollista, että johdossa on kierre tai taite. Rullaa johto kokonaan ulos muutama kerta ja kelaa se takaisin laitteeseen käsien ohjaamana. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, on mahdollista, että johdon kelausmekanismi on rikki. Ota tällöin yhteyttä valmistajaan tai korjauspalveluun.

Tästä oli apual (479)
Pölynimurini antaa viheltävän äänen, mitä voin tehdä? Todennettu
Tämä ongelma johtuu usein täydestä pölypussista tai suodattimesta tai kun on aukko, joka päästää ilman letkuun. Tarkista pölypussi ja suodatin ja vaihda ne tarvittaessa. Tarkista, ettei letkussa ole reikiä tai vikoja. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (395)
Kuinka poistan pölyn ja hiukset pölynimurin harjaspäästä? Todennettu
Pölyn ja hiusten poisto pölynimurin harjaspäästä on tehty manuaalisesti. Jos tämä ei mene toivotulla tavalla, jäljellä olevan lian voi poistaa hienolla kampauksella.

Tästä oli apual (335)
Mitä asetuksia pölynimurin harjaspäässä minun pitäisi käyttää? Todennettu
Lähes kaikissa pölynimureissa on pää, jossa on säädettävä harja. Käytä harjaa koville pinnoille naarmujen ja vaurioiden estämiseksi. Sammuta harja matot.

Tästä oli apual (309)
Voinko käyttää paperipölypussia useammin kuin kerran? Todennettu
Tämä ei ole suositeltavaa. Pussin vesihuokoset kyllästyvät aiheuttaen menetyksiä imussa ja mahdollisesti vahingoittamalla moottoria.

Tästä oli apual (210)
Mikä on HEPA? Todennettu
HEPA tarkoittaa korkean hyötysuhteen hiukkasilmaa. Monissa pölynimureissa on HEPA-suodatin. HEPA-suodatin pysäyttää vähintään 85% ja enintään 99,999995% kaikista 0,3 mikrometrin (µm) tai sitä suuremmista hiukkasista.

Tästä oli apual (183)
Voinko käyttää tavallista pölynimuria imemään tuhkaa? Todennettu
Ei, se ei ole ehdottomasti mahdollista. Tuhka, joka näyttää jäähtyneeltä, voi silti olla lämmin tai jopa kuuma sisällä. Tavallista pölynimuria ei ole tarkoitettu tähän ja se voi aiheuttaa tulipalon. Tavallisten pölynimureiden suodattimet eivät myöskään aina sovi pidättämään erittäin pieniä hiukkasia, kuten tuhkaa. Sitten se voi päästä pölynimurin moottoriin ja vahingoittaa.

Tästä oli apual (167)