Pesukoneet

Täältä löytyvät kaikki Pesukoneet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Pesukoneeni ei poista vettä, mitä voin tehdä? Todennettu
Tämä ongelma johtuu yleensä siitä, että joko pumpussa tai poistoletkussa on este tai tukkeuma. Jos näihin osiin pääsee käsiksi pesukoneessasi, yritä poistaa tukkeuma itse. Jos ongelma jatkuu tai jos et pääse käsiksi näihin osiin, ota yhteyttä huoltoliikkeeseen tai valmistajaan.

Tästä oli apual (14547)
Pesukoneeseen ei tule vettä. Mitä voin tehdä? Todennettu
Tarkista, että vesiventtiili on auki eikä vesiletku ole taittunut. Jos ongelma ei ratkea tällä, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (4851)
Pyykinpesukoneeni pitää kovaa ääntä ja/tai tärisee voimakkaasti. Mitä voin tehdä? Todennettu
Pyykinpesukonetta ei ehkä ole tasapainotettu. Aseta pyykinpesukone tasan säätämällä sen jalkoja. Ongelma voi johtua myös koneen liikatäytöstä. Jos ongelma ei johdu näistä syistä, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (3553)
Voiko pesukoneen liittää lämminvesiliitäntään? Todennettu
Vaikka pesukoneet sietävät todennäköisesti jopa 65 °C:een tuloveden lämpötilan, useimmat valmistajat eivät suosittele tätä. Joissakin pesuohjelmissa käytetään kylmää vettä. Niissä lämmin vesi voi heikentää pesuohjelman tulosta. Monet pesukoneet on myös suunniteltu liitettäväksi kylmävesiliitäntään.

Tästä oli apual (2056)