Käyttöohjeet kohteelle Pesukoneet

Täältä löytyvät kaikki Pesukoneet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Pesukoneeni ei käynnisty, kun painan käynnistyspainiketta, mitä voin tehdä? Todennettu
Monissa tapauksissa pesukoneen luukku ei ole sulkeutunut kunnolla. Avaa ja sulje ovi ja yritä uudelleen.

Tästä oli apual (22544) Lue lisää
Pesukoneeni ei poista vettä, mitä voin tehdä? Todennettu
Tämä ongelma johtuu yleensä siitä, että joko pumpussa tai poistoletkussa on este tai tukkeuma. Jos näihin osiin pääsee käsiksi pesukoneessasi, yritä poistaa tukkeuma itse. Jos ongelma jatkuu tai jos et pääse käsiksi näihin osiin, ota yhteyttä huoltoliikkeeseen tai valmistajaan.

Tästä oli apual (22031) Lue lisää
Pesukoneeseen ei tule vettä. Mitä voin tehdä? Todennettu
Tarkista, että vesiventtiili on auki eikä vesiletku ole taittunut. Jos ongelma ei ratkea tällä, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (8630) Lue lisää
Pesukoneeni ovi ei aukea, mitä voin tehdä? Todennettu
Syitä voi olla useita. Yleisin syy on suodattimen tukkeutuminen. Irrota laite pistorasiasta ja tarkista suodatin. Poista mahdolliset tukokset tarvittaessa. Suodattimen sijainti vaihtelee mallin mukaan. On myös mahdollista, että oven avaamiseen on erityinen vipu. Jos nämä vaihtoehdot eivät auta, viimeinen vaihtoehto on irrottaa laite verkkovirrasta 30-60 minuutiksi ja yrittää avata luukku sen jälkeen. Jos tämä ei auta, ota yhteyttä valmistajaan tai mekaanikkoon.

Tästä oli apual (7048) Lue lisää
Pyykinpesukoneeni pitää kovaa ääntä ja/tai tärisee voimakkaasti. Mitä voin tehdä? Todennettu
Pyykinpesukonetta ei ehkä ole tasapainotettu. Aseta pyykinpesukone tasan säätämällä sen jalkoja. Ongelma voi johtua myös koneen liikatäytöstä. Jos ongelma ei johdu näistä syistä, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (6172) Lue lisää
Missä lokerossa pesuaineen tulisi mennä? Todennettu
Useimmissa pesukoneissa on 3 pesuaineen osastoa. Nämä lokerot on usein merkitty I, II ja * osoittamaan, mihin pesuainetta menee. Lokeroa I käytetään esipesusykliin, II pääpesuohjelmaan ja * huuhteluaineeseen. Lokeroa II käytetään useimmiten.

Tästä oli apual (4165) Lue lisää
Pesukoneeni haisee, mitä voin tehdä asialle? Todennettu
On pesukoneita itsepuhdistuvilla ominaisuuksilla. Jos näitä ominaisuuksia ei ole käytettävissä, on mahdollista lisätä 100 ml valkoviinietikkaa tai 100 g soodakiteitä ja antaa pesukoneen suorittaa 90 ℃ -ohjelma.

Tästä oli apual (3379) Lue lisää
Voiko pesukoneen liittää lämminvesiliitäntään? Todennettu
Vaikka pesukoneet sietävät todennäköisesti jopa 65 °C:een tuloveden lämpötilan, useimmat valmistajat eivät suosittele tätä. Joissakin pesuohjelmissa käytetään kylmää vettä. Niissä lämmin vesi voi heikentää pesuohjelman tulosta. Monet pesukoneet on myös suunniteltu liitettäväksi kylmävesiliitäntään.

Tästä oli apual (2770) Lue lisää
Mitä minun tulisi kiinnittää huomiota siirtäessäni pesukonetta? Todennettu
Kun siirrät pesukonetta, kiinnitä rumpu. Voit käyttää jokaisen pesukoneen mukana toimitettua kuljetuspulttia, joka estää rumpua liikkumasta koneen sisällä. Sinun on myös tyhjennettävä kaikki vesi.

Tästä oli apual (1325) Lue lisää
Voinko sijoittaa kuivausrummuni ja pesukoneeni? Todennettu
Yleensä kuivausrumpu ja pesukone voidaan pinota suoraan päällekkäin. Tämä toimii vain etukuormausmalleissa. On kuitenkin suositeltavaa käyttää sopivaa lisävarustetta. Tämä estää koneita tärisemästä ja putoamasta ja estää myös pohjakoneen vaurioitumisen.

Tästä oli apual (1044) Lue lisää
Mitä eroa on pesukone-kuivausrummun ja erillisen pesukoneen ja kuivausrummun välillä? Todennettu
Pesukone-kuivausrummun suurin etu on, että se vie vähemmän tilaa. Erillinen kuivain voi kuitenkin kuivata enemmän kuin pesukone-kuivausrumpu. Pesukone-kuivausrumpu käyttää myös suhteellisen enemmän energiaa ja vaatii enemmän aikaa.

Tästä oli apual (1044) Lue lisää
Voinko kytkeä pesukone jatkojohtoon? Todennettu
Laitteita, jotka vaativat paljon virtaa, kuten pesukonetta, ei voida liittää kaikkiin jatkojohtoihin. Katso pesukoneen virrankulutus, joka ilmoitetaan watteina, ja tarkista, pystyykö jatkojohto käsittelemään tämän. On olemassa jatkojohtoja paksummilla kaapeleilla, jotka on tehty käsittelemään suurempia laitteita.

Tästä oli apual (1043) Lue lisää