Käyttöohjeet kohteelle AEG Liedet

Täältä löytyvät kaikki AEG Liedet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Miksi lieteni sytytyselementti tekee naksahtavaa ääntä? Todennettu
Jos lieden puhdistamiseen on käytetty runsaasti vettä, nupit ovat voineet kastua, jolloin ne käynnistävät sytytyksen. Anna nuppien kuivua. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (964)
Alueellani oleva uuni ei ole tarpeeksi lämmin, mitä minun pitäisi tehdä? Todennettu
Termostaatti varmistaa, että uunit lämpenevät määritettyyn lämpötilaan. Termostaatti on todennäköisesti viallinen. Pyydä se vaihtamaan. Jos olet epävarma, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (884)
Millaisia keittoastioita voin käyttää lieteni induktiotasolla? Todennettu
Induktiotasolla voidaan yleensä käyttää kaikkia magneettisia astioita. Lähes kaikki uudet keittoastiat soveltuvat induktioon.

Tästä oli apual (785)
Alueellani on virtapistoke, joka ei sovi tavalliseen pistorasiaan, mitä minun pitäisi tehdä? Todennettu
Monilla sähköalueilla (sekä keraamisilla että induktioalueilla) on erilainen pistoke. Tämä johtuu siitä, että nämä laitteet vaativat paljon virtaa. Anna ammattilaisen suorittaa laitteen asennus.

Tästä oli apual (389)
Mikä on pyrolyysi? Todennettu
Jotkut uunit on varustettu pyrolyysitoiminnolla. Tämä on puhdistusjärjestelmä, joka polttaa likaa ja rasvaa uunissa käyttämällä erittäin korkeita lämpötiloja. Pyrolyysin jälkeen kaikki lika on muuttunut tuhkaksi ja se on helppo poistaa. Jos uunilla on pyrolyysitoiminto, on suositeltavaa käyttää sitä 3-4 kertaa vuodessa uunin pitämiseksi puhtaana.

Tästä oli apual (328)
Voinko valmistaa useita tuotteita samanaikaisesti käyttämällä enemmän grillialustoja? Todennettu
Teknisesti tämä on mahdollista. Ruokatyypistä riippuu kuitenkin, haluatko säätää valmistusaikaa tai vaihtaa lokerot puoliväliin valmistuksen aikana.

Tästä oli apual (155)
Kun käytän uunia, usein jää ruokaa, joka putoaa pohjaan aiheuttaen savua. Kuinka voin estää tämän? Todennettu
Monissa uuneissa on sekä ritilä että leivinpelti. Kun ruokaa valmistetaan ritilällä, leivinpelti voidaan sijoittaa pohjaan, jotta ruoan jäännökset eivät pala ja aiheuta savua.

Tästä oli apual (155)
Voinko kytkeä kantaman jatkojohtoon? Todennettu
Laitteita, jotka vaativat paljon virtaa, kuten etäisyyttä, ei voida liittää kaikkiin jatkojohtoihin. Katso, mikä on alueen tehonkulutus, joka ilmoitetaan watteina, ja tarkista, pystyykö jatkojohto hoitamaan tämän. On olemassa jatkojohtoja paksummilla kaapeleilla, jotka on tehty käsittelemään suurempia laitteita.

Tästä oli apual (154)