Käyttöohjeet varten Kuivausrummut

Täältä löytyvät kaikki Kuivausrummut, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Miksi pyykinkuivaimeni rumpu on suurempi kuin pesukoneen rumpu, vaikka niiden kapasiteetit ovat samat? Todennettu

Pyykinkuivain tarvitsee ilmaa pystyäkseen kuivaamaan pyykin kunnolla. Sitä varten tarvitaan tilaa, ja siksi rummun pitää olla suuri.

Tästä oli apual (3008) Lue lisää

Mitä eroa on lauhdutinkuivain ja tuuletettu kuivausrumpu välillä? Todennettu

Lauhduttimen kuivausrummussa tiivistynyt vesihöyry tyhjennetään ja kerätään sisäiseen säiliöön. Ilmauskuivaimessa kuiva, kostea ilma tyhjennetään letkun kautta, esimerkiksi ikkunasta. Ilmauskuivaaja on halvempi käyttää kuin lauhdutinkuivain

Tästä oli apual (878) Lue lisää

Voinko sijoittaa kuivausrummuni ja pesukoneeni? Todennettu

Yleensä kuivausrumpu ja pesukone voidaan pinota suoraan päällekkäin. Tämä toimii vain etukuormausmalleissa. On kuitenkin suositeltavaa käyttää sopivaa lisävarustetta. Tämä estää koneita tärisemästä ja putoamasta ja estää myös pohjakoneen vaurioitumisen.

Tästä oli apual (703) Lue lisää

Voinko liittää kuivausrummun jatkojohtoon? Todennettu

Laitteita, jotka vaativat paljon virtaa, kuten kuivausrumpua, ei voida liittää kaikkiin jatkojohtoihin. Katso, mikä on kuivausrummun virrankulutus, joka ilmoitetaan watteina, ja tarkista, pystyykö jatkojohto hoitamaan tämän. On olemassa jatkojohtoja paksummilla kaapeleilla, jotka on tehty käsittelemään suurempia laitteita.

Tästä oli apual (545) Lue lisää

Mitä eroa on pesukone-kuivausrummun ja erillisen pesukoneen ja kuivausrummun välillä? Todennettu

Pesukone-kuivausrummun suurin etu on, että se vie vähemmän tilaa. Erillinen kuivain voi kuitenkin kuivata enemmän kuin pesukone-kuivausrumpu. Pesukone-kuivausrumpu käyttää myös suhteellisen enemmän energiaa ja vaatii enemmän aikaa.

Tästä oli apual (539) Lue lisää