Käyttöohjeet kohteelle Bauknecht Kuivaavat pesukoneet

Täältä löytyvät kaikki Bauknecht Kuivaavat pesukoneet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Pesukone-kuivausrumpuni aiheuttaa paljon melua ja / tai värisee voimakkaasti, mitä voin tehdä asialle? Todennettu
On mahdollista, että pesukone-kuivausrumpua ei ole tasoitettu. Voit tehdä tämän säätämällä jalat niin, että ne ovat täysin tasaisia. Ongelma voi johtua myös siitä, että laitat paljon vaatteita koneeseen. Jos nämä eivät aiheuta ongelmaa, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (1249)
Pesukoneeni kuivausrumpu haisee, mitä voin tehdä asialle? Todennettu
On pesukone-kuivausrumpuja itsepuhdistuvilla ominaisuuksilla. Jos näitä ominaisuuksia ei ole käytettävissä, on mahdollista lisätä 100 ml valkoviinietikkaa tai 100 g soodakiteitä ja antaa pesukone-kuivausrummun suorittaa 90 ℃ -ohjelma.

Tästä oli apual (507)
Mitä eroa on pesukone-kuivausrummun ja erillisen pesukoneen ja kuivausrummun välillä? Todennettu
Pesukone-kuivausrummun suurin etu on, että se vie vähemmän tilaa. Erillinen kuivain voi kuitenkin kuivata enemmän kuin pesukone-kuivausrumpu. Pesukone-kuivausrumpu käyttää myös suhteellisen enemmän energiaa ja vaatii enemmän aikaa.

Tästä oli apual (277)
Voinko kytkeä pesukone-kuivausrummun jatkojohtoon? Todennettu
Laitteita, jotka vaativat paljon virtaa, kuten pesukone-kuivausrumpua, ei voida liittää kaikkiin jatkojohtoihin. Katso, mikä pesukone-kuivausrummun virrankulutus on ilmoitettu watteina, ja tarkista, pystyykö jatkojohto käsittelemään tämän. On olemassa jatkojohtoja paksummilla kaapeleilla, jotka on tehty käsittelemään suurempia laitteita.

Tästä oli apual (238)