Käyttöohjeet kohteelle AEG Kattilat

Täältä löytyvät kaikki AEG Kattilat, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Miksi vedenkeittimessäni on siivilä? Todennettu
Sen tehtävänä on kerätä irralliset kalkkijäämät, joita keittimeen voi kertyä ajan mittaan.

Tästä oli apual (311)
Vedenkeitin ei ole valmis ja kiehuu jatkuvasti, mitä minun pitäisi tehdä? Todennettu
Monissa tapauksissa kattilan kantta ei suljettu kunnolla. Jos lämmön annetaan poistua, kattila kiehuu jatkuvasti. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä valmistajaan tai mekaanikkoon.

Tästä oli apual (184)
Voinko kiehua vähemmän kuin vähimmäismäärä vettä? Todennettu
Ei. Kun kiehuu vähemmän kuin vähimmäismäärä vettä, lämpötila-anturi saattaa toimia virheellisesti. Tämä saattaa estää kattilan sammumisen kiehumispisteessä, mikä saattaa johtaa vaarallisiin tilanteisiin.

Tästä oli apual (67)
Voinko kiehua enemmän kuin enimmäismäärä vettä? Todennettu
Ei. Kun kiehuu enemmän kuin enimmäismäärä vettä, kattila voi vuotaa yli. Tämä voi johtaa mahdollisesti vaarallisiin tilanteisiin.

Tästä oli apual (54)
Onko tehokasta täyttää vedenkeitin kuumalla vedellä hanasta? Todennettu
Ei. Lämpimän veden saamiseksi hanaan on usein päästettävä ensin kylmä vesi ulos, mikä hukkaan. Putket täyttävät myös saman määrän kuumaa vettä, jota ei käytetä, ja jäähtyy, mikä johtaa energian menetykseen. Siksi on parempi täyttää vedenkeitin kylmällä vedellä.

Tästä oli apual (54)