Käyttöohjeet varten Haier Jääkaappipakastimet

Täältä löytyvät kaikki Haier Jääkaappipakastimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Jos haluan jääkaappipakastimeni olla kylmempi, pitäisikö minun valita korkeampi tai matalampi asetus? Todennettu

Useimmissa jääkaappipakastimissa korkeampi asetus tarkoittaa, että kone jäähtyy kovemmin. Pienemmällä asetuksella kone jäähtyy vähemmän kovasti ja lämpötila jääkaapissa-pakastimessa on korkeampi.

Tästä oli apual (7243) Lue lisää

Voinko muuttaa jääkaappi-pakastimen oven avaamissuuntaa? Todennettu

Kyllä, melkein kaikki seisovat jääkaappipakastimet tarjoavat mahdollisuuden sijoittaa ovi toiselle puolelle. Kuinka tehdä tämä löytyy yleensä käyttöoppaasta.

Tästä oli apual (3973) Lue lisää

Mikä on paras lämpötila-asetus jääkaapille? Todennettu

Terveyden kannalta paras lämpötila on 3 ℃ ja 4 ℃ välillä. Näissä lämpötiloissa bakteerien ja homeen kasvu on rajoitettua.

Tästä oli apual (3188) Lue lisää

Jääkaappipakastimen tyhjennysaukko on likainen / tukossa, miten puhdistan sen? Todennettu

Tätä varten on olemassa erityisiä puhdistuslaitteita, mutta tukos tai lika on myös mahdollista poistaa vanupuikolla. Tyhjennysreiän pitämiseksi puhtaana ja hajujen estämiseksi on suositeltavaa laittaa pisara kloorivalkaisuainetta viemäriin 4 kertaa vuodessa.

Tästä oli apual (2917) Lue lisää

Kuinka usein minun pitäisi pakastaa pakastin? Todennettu

Pakastimen optimaalista käyttöä varten on parasta sulattaa se 3-6 kuukauden välein. Jää pakastimen sisäpuolella vähentää käytettävissä olevaa tilaa ja lisää energian käyttöä. Sulatusprosessia voidaan nopeuttaa asettamalla kuumaa vettä vetolaatikkoon tai asettamalla kuuman veden kulhoja pakastimeen.

Tästä oli apual (2383) Lue lisää

Jääkaappi-pakastimestani kuuluu porisevaa ääntä, onko se normaalia? Todennettu

Nykyaikaisissa jääkaappi-pakastimissa käytetään ympäristöystävällistä jäähdytysainetta. Jäähdytysprosessin aikana tämä aine muuttuu kaasuksi, mikä voi aiheuttaa porisevan ja/tai sihisevän äänen. Tämä on aivan normaalia.

Tästä oli apual (2145) Lue lisää

Ostin uuden jääkaappipakastimen, voinko käynnistää sen heti? Todennettu

Ei, jääkaappipakastimen on seisottava pystyasennossa vähintään 4 tuntia ennen kuin se voidaan käynnistää. Tämä johtuu siitä, että jäähdytysnesteen on laskeuduttava.

Tästä oli apual (1414) Lue lisää

Onko normaalia, että jääkaappipakastimen takaseinään muodostuu vettä tai jäätä? Todennettu

Kyllä, tämä on täysin normaalia ilmiötä. Jääkaappipakastimeen lämpimällä ilmalla tai tuotteisiin pääsevä kosteus laskeutuu kylmimpään osaan, joka on takaseinä. Koska takaseinä voi saavuttaa jäätymispisteen alapuolella olevat lämpötilat, pisarat jäätyvät ajoittain. Kun jääkaappi-pakastin on tyhjäkäynnillä, tipat sulavat ja virtaavat jääkaappipakastimen viemäriin.

Tästä oli apual (1107) Lue lisää

Jääkaapin-pakastimen ovi ei sulkeudu kunnolla, miksi se on? Todennettu

Kaksi yleisintä syytä ovat, että jääkaappi-pakastin ei ole vaakasuorassa ja että oven tiiviste on vaurioitunut tai että siinä on ruokaa. Varmista, että jääkaappi-pakastin on vaakasuorassa ja tarkista oven tiiviste. Vaihda tiiviste tarvittaessa.

Tästä oli apual (966) Lue lisää

Kuinka paljon tilaa minun pitäisi jättää jääkaappipakastimen ja seinän väliin? Todennettu

Hyvän tuuletuksen varmistamiseksi on parasta jättää vähintään 5 cm vapaata tilaa jääkaapin-pakastimen molemmille puolille ja takaosaan.

Tästä oli apual (903) Lue lisää

Mitä pakastimen tähdet tarkoittavat? Todennettu

Tähdet osoittavat jäätymiskapasiteetin. Yksi tähti osoittaa jäätymiskapasiteetin -6 ºC: seen. Tämä tekee pakastimesta sopivan jääkuutioiden valmistamiseen tai aiemmin pakastettujen tavaroiden varastointiin enintään kahden viikon ajan. Tuoretta ruokaa ei voida pakastaa. 2 tähteä tarkoittaa jäätymiskykyä -12 ºC: seen. Tämä tekee pakastimesta sopivan aiemmin pakastettujen tavaroiden varastointiin enintään kahden kuukauden ajan. Tuoretta ruokaa ei voida pakastaa. 3 tähteä tarkoittaa jäätymiskykyä -18 ºC: seen. Tämä tekee pakastimesta sopivan

Tästä oli apual (689) Lue lisää

Kuinka kauan kestää, ennen kuin jääkaapini saavuttaa asetetun lämpötilan, kun käynnistän sen? Todennettu

Tämä riippuu jääkaapin koosta, iästä ja mallista. Voi kestää useita tunteja - 24 tuntia, ennen kuin jääkaappi saavuttaa asetetun lämpötilan. Prosessia voidaan nopeuttaa asettamalla ei-pilaantuvia tavaroita jääkaappiin. Jääkaapin lämpötilaa ei voida mitata kunnolla tuntemalla sisällä olevaa ilmaa. Paras tapa selvittää, onko jääkaappi saavuttanut asetetun lämpötilan, on laittaa lasillinen vettä jääkaappiin, jossa on lämpömittari.

Tästä oli apual (600) Lue lisää

Jääkaapissani on tiivistymistä, miksi niin on? Todennettu

Syitä voi olla useita. Oven tiiviste voi olla viallinen, jolloin ulkopuolinen ilma pääsee jääkaappiin. On myös mahdollista, että jääkaappi ei ole vaakasuorassa, mikä estää oven sulkeutumisen oikein. Toinen syy on suuri ero jääkaapin sisällä ja ulkona, kun ovea avataan usein.

Tästä oli apual (497) Lue lisää

Jääkaapin-pakastimen kumitiivisteissä on hometta, mitä minun pitäisi tehdä? Todennettu

Kumitiivisteet eivät itse asiassa ole jääkaappipakastimen sisällä ja ovat siksi lämpimämpiä. Tämän avulla bakteerit voivat kasvaa ja homeen muodostua. Puhdista kumit säännöllisesti tämän estämiseksi.

Tästä oli apual (450) Lue lisää

Voiko jää-pakastinkaappiin laittaa lämmintä ruokaa tai juomaa? Todennettu

Mieluiten ei. Muuten jää-pakastinkaapin lämpötila nousee, mistä on haittaa muille kaapissa oleville elintarvikkeille.

Tästä oli apual (449) Lue lisää

Mikä on R-410A? Todennettu

R-410A on jäähdytysaine, jota käytetään 0 ° C: seen jäähtyvissä laitteissa, kuten jääkaapissa ja ilmastointilaitteissa. Se korvaa vanhemmat jäähdytysaineet eikä vahingoita otsonikerrosta.

Tästä oli apual (448) Lue lisää

Haier-jääkaappipakastimessani näkyy virhe F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7, F8, F9, Fr tai Eh, mitä tämä tarkoittaa? Todennettu

Nämä virheet osoittavat ongelman anturissa. Haier neuvoo ottamaan yhteyttä heidän huoltopalveluunsa näiden virheiden sattuessa.

Tästä oli apual (186) Lue lisää

Haier-jääkaappipakastimessani näkyy virhe E1, E2, E6 tai E9, mitä tämä tarkoittaa? Todennettu

Nämä virheet osoittavat tuulettimen ongelman. Haier neuvoo ottamaan yhteyttä heidän huoltopalveluunsa näiden virheiden sattuessa.

Tästä oli apual (167) Lue lisää

Viimeisimmät kommentit

Käyttöohje Haier HBW5518E Jääkaappipakastin
Andries 15-05-2024
Kuinka käytän kosteuslaatikkoa oikein? Hollantilaista ohjekirjaa ei löydy.


(Googlen kääntämä)
Haier HBW5518E Jääkaappipakastin
Käyttöohje Haier HDW1618CNPK Jääkaappipakastin
Walter Bunge 03-05-2024
Pitääkö pakastin kytkeä pois päältä sulatuksen aikana vai sääteleekö se sitä itse?


(Googlen kääntämä)
Haier HDW1618CNPK Jääkaappipakastin
Käyttöohje Haier HDW3620DNPK Jääkaappipakastin
Jorge Medina, Barcelona 26-03-2024
Lauantaina ostin Haier jääkaappimallin HDW3620DNPK. Sivustoltasi et voi ladata käsikirjaa vain espanjaksi, mutta lataus on valmis kaikilla kielillä. Voitteko lähettää minulle käyttöohjeen VAIN ESPANJAksi. sähköpostiin --- [email protected] ---- Erittäin kiitollinen:.


(Googlen kääntämä)
Haier HDW3620DNPK Jääkaappipakastin
Käyttöohje Haier HBW5518E Jääkaappipakastin
Irina 20-03-2024
Ostimme uuden jääkaapin ja huomasin, että alalaatikon alle muodostui jäätä. Miksi näin tapahtuu, koska kuminauhat ovat tiukkoja?!


(Googlen kääntämä)
Haier HBW5518E Jääkaappipakastin
Käyttöohje Haier HDW1618DNPD(UK) Jääkaappipakastin
Trina Dixon 26-02-2024
TV Yritän epätoivoisesti hankkia paperioppaan uudelle Haier-jääkaappipakastimelleni. HAIER HDW1618DNPD(UK) Minulla ei ole tulostinta, joten en voi tulostaa sitä pois. Olen huolissani uuden jääkaappipakastini käyttämisestä ilman kattavia käyttöohjeita. Kaikki neuvot otetaan kiitollisena vastaan.


(Googlen kääntämä)
Haier HDW1618DNPD(UK) Jääkaappipakastin