Käyttöohjeet kohteelle KitchenAid Jääkaapit

Täältä löytyvät kaikki KitchenAid Jääkaapit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Jos haluan jääkaapini olevan kylmempi, pitäisikö minun valita korkeampi tai matalampi asetus? Todennettu
Useimmissa jääkaapeissa korkeampi asetus tarkoittaa, että kone jäähtyy kovemmin. Pienemmällä asetuksella kone jäähtyy vähemmän kovasti ja jääkaapin lämpötila on korkeampi.

Tästä oli apual (1908)
Jääkaapistani kuuluu porisevaa ääntä, onko se normaalia? Todennettu
Nykyaikaisissa jääkaapeissa käytetään ympäristöystävällistä jäähdytysainetta. Jäähdytysprosessin aikana tämä aine muuttuu kaasuksi, mikä voi aiheuttaa porisevan ja/tai sihisevän äänen. Tämä on aivan normaalia.

Tästä oli apual (657)
Mikä on paras lämpötila-asetus jääkaapille? Todennettu
Terveyden kannalta paras lämpötila on 3 ℃ ja 4 ℃ välillä. Näissä lämpötiloissa bakteerien ja homeen kasvu on rajoitettua.

Tästä oli apual (646)
Voinko muuttaa jääkaapini oven avaamissuuntaa? Todennettu
Kyllä, melkein kaikki seisovat jääkaapit tarjoavat mahdollisuuden sijoittaa ovi toiselle puolelle. Kuinka tehdä tämä löytyy yleensä käyttöoppaasta.

Tästä oli apual (638)
Jääkaapin tyhjennysaukko on likainen / tukossa, miten puhdistan sen? Todennettu
Tätä varten on olemassa erityisiä puhdistuslaitteita, mutta tukos tai lika on myös mahdollista poistaa vanupuikolla. Tyhjennysreiän pitämiseksi puhtaana ja hajujen estämiseksi on suositeltavaa laittaa pisara kloorivalkaisuainetta viemäriin 4 kertaa vuodessa.

Tästä oli apual (563)
Onko normaalia, että jääkaapin takaseinään muodostuu vettä tai jäätä? Todennettu
Kyllä, tämä on täysin normaalia ilmiötä. Jääkaapiin lämpimällä ilmalla tai tuotteisiin pääsevä kosteus laskeutuu kylmimpään osaan, joka on takaseinä. Koska takaseinä voi saavuttaa jäätymispisteen alapuolella olevat lämpötilat, pisarat jäätyvät ajoittain. Kun jääkaappi on tyhjäkäynnillä, tipat sulavat ja virtaavat jääkaapin viemäriin.

Tästä oli apual (330)
Jääkaapini ovi ei sulkeudu kunnolla, miksi se on? Todennettu
Kaksi yleisintä syytä ovat, että jääkaappi ei ole vaakasuorassa ja että oven tiiviste on vaurioitunut tai että siinä on ruokaa. Varmista, että jääkaappi on vaakasuorassa, ja tarkista oven tiiviste. Vaihda tiiviste tarvittaessa.

Tästä oli apual (259)
Ostin uuden jääkaapin, voinko käynnistää sen heti? Todennettu
Ei, jääkaapin on seisottava pystyasennossa vähintään 4 tuntia, ennen kuin se voidaan käynnistää. Tämä johtuu siitä, että jäähdytysnesteen on laskeuduttava.

Tästä oli apual (235)
Kuinka paljon tilaa minun pitäisi jättää jääkaapini ja seinän väliin? Todennettu
Hyvän tuuletuksen varmistamiseksi on parasta jättää vähintään 5 cm vapaata tilaa jääkaapin molemmille puolille ja takaosaan.

Tästä oli apual (213)
Voiko jääkaappiin laittaa lämmintä ruokaa tai juomaa? Todennettu
Mieluiten ei. Muuten jääkaapin lämpötila nousee, mistä on haittaa muille jääkaapissa oleville elintarvikkeille.

Tästä oli apual (131)
Jääkaapissani on tiivistymistä, miksi niin on? Todennettu
Syitä voi olla useita. Oven tiiviste voi olla viallinen, jolloin ulkopuolinen ilma pääsee jääkaappiin. On myös mahdollista, että jääkaappi ei ole vaakasuorassa, mikä estää oven sulkeutumisen oikein. Toinen syy on suuri ero jääkaapin sisällä ja ulkona, kun ovea avataan usein.

Tästä oli apual (103)
Kuinka kauan kestää, ennen kuin jääkaapini saavuttaa asetetun lämpötilan, kun käynnistän sen? Todennettu
Tämä riippuu jääkaapin koosta, iästä ja mallista. Voi kestää useita tunteja - 24 tuntia, ennen kuin jääkaappi saavuttaa asetetun lämpötilan. Prosessia voidaan nopeuttaa asettamalla ei-pilaantuvia tavaroita jääkaappiin. Jääkaapin lämpötilaa ei voida mitata kunnolla tuntemalla sisällä olevaa ilmaa. Paras tapa selvittää, onko jääkaappi saavuttanut asetetun lämpötilan, on laittaa lasillinen vettä jääkaappiin, jossa on lämpömittari.

Tästä oli apual (98)
Mikä on R-410A? Todennettu
R-410A on jäähdytysaine, jota käytetään 0 ° C: seen jäähtyvissä laitteissa, kuten jääkaapissa ja ilmastointilaitteissa. Se korvaa vanhemmat jäähdytysaineet eikä vahingoita otsonikerrosta.

Tästä oli apual (77)
Jääkaapini kumitiivisteissä on hometta, mitä minun pitäisi tehdä? Todennettu
Kumitiivisteet eivät itse asiassa ole jääkaapin sisällä, joten ne ovat lämpimämpiä. Tämän avulla bakteerit voivat kasvaa ja homeen muodostua. Puhdista kumit säännöllisesti tämän estämiseksi.

Tästä oli apual (77)