Käyttöohjeet kohteelle Argo Ilmastointilaitteet

Täältä löytyvät kaikki Argo Ilmastointilaitteet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka usein minun pitäisi puhdistaa tai vaihtaa ilmastointilaitteeni suodattimet? Todennettu
Ilmastointilaitteen suodattimet kannattaa tarkastaa neljä kertaa vuodessa Likaiset suodattimet voidaan puhdistaa imuroimalla tai pesemällä, suodattimen tyypistä riippuen. Huollon aikana huoltoliikkeen edustajan kuuluu arvioida, pitääkö suodattimet vaihtaa.

Tästä oli apual (2301)
Mitä BTU tarkoittaa? Todennettu
BTU tarkoittaa brittiläistä lämpöyksikköä. Tämä on yksikkö, joka osoittaa jäähdytystehon.

Tästä oli apual (736)
Toimiiko jokainen ilmastointilaite myös ilmankuivaimena? Todennettu
Ilmastointilaitteen tuottamassa kylmässä ilmassa on usein suhteellisen vähän kosteutta. Vaikutus on kuitenkin pienempi kuin käytettäessä todellista ilmankuivainta. Joissakin ilmastointilaitteissa on erityinen ominaisuus ilman kuivumiseksi.

Tästä oli apual (402)
Mikä on R-410A? Todennettu
R-410A on jäähdytysaine, jota käytetään 0 ° C: seen jäähtyvissä laitteissa, kuten jääkaapissa ja ilmastointilaitteissa. Se korvaa vanhemmat jäähdytysaineet eikä vahingoita otsonikerrosta.

Tästä oli apual (337)
Voinko sijoittaa kannettavan ilmastointilaitteen kaappiin, jotta se ei näy? Todennettu
Ei, ehdottomasti ei. Siirrettävä ilmastointilaite tarvitsee tilaa ilmavirran ja ilmanottoa varten. Pienessä tilassa laite voi ylikuumentua.

Tästä oli apual (236)
Vaikuttaako ilmastointilaite negatiiviseen ilmanlaatuun? Todennettu
Jos ilmastointilaitetta on huollettu asianmukaisesti, sillä ei ole vaikutusta ilmanlaatuun. Jos esimerkiksi suodatinta ei ole vaihdettu pitkään aikaan tai jos muuta huoltoa ei ole suoritettu, ilmastointilaite voi tuottaa likaisen ilman.

Tästä oli apual (235)
Mikä on paras paikka asentaa split-tyyppisen ilmastointilaitteen sisäyksikkö? Todennettu
Tämä riippuu tilasta, mutta yleensä seuraavia sääntöjä voidaan noudattaa. Varmista, ettei mikään estä ilmavirtaa. Varmista, että sijainti on huollettavissa. Asenna yksikkö vähintään 2 metrin päähän maasta.

Tästä oli apual (234)