1
Suomi
ESPRESSOKEITTIMEN TURVALLISUUS
Tärkeät turvatoimenpiteet ......................................................................................................................... 2
Sähkölaitteiden hävittäminen ...................................................................................................................... 3
Sähkövaatimukset ....................................................................................................................................... 3
OSAT JA OMINAISUUDET
Espressokeittimen osat ............................................................................................................................... 4
Espressokeittimen ominaisuudet ................................................................................................................ 4
ESPRESSOKEITTIMEN VALMISTELU KÄYTTÖÄ VARTEN
Kuppikaiteen kiinnittäminen ....................................................................................................................... 5
Vesisäiliön irrottaminen ja pesu .................................................................................................................. 5
Boilerien täyttö ja huuhtelu ........................................................................................................................ 6
ESPRESSOKEITTIMEN KÄYTTÖ
Espresson valmistaminen ............................................................................................................................ 7
Maidon vaahdottaminen ja höyrystäminen ................................................................................................. 8
Cappuccinon valmistaminen ....................................................................................................................... 9
Kuuman veden jakelu .................................................................................................................................. 9
HOITO JA PUHDISTUS
Ennen espressokeittimen puhdistamista .................................................................................................... 9
Vaahdotusvarren ja suuttimen puhdistus .................................................................................................... 9
Kotelon ja lisävarusteiden puhdistus ......................................................................................................... 10
Suihkutussihdin puhdistus ......................................................................................................................... 10
Täyttö pitkän käyttämättömän jakson jälkeen .......................................................................................... 10
Kalkinpoisto ............................................................................................................................................... 10
VIANETSINTÄ .............................................................................................................................................. 11
ENNEN VALMISTUSTA: ERINOMAISEN ESPRESSON OSATEKIJÄT
Tuoreet kahvinpavut ................................................................................................................................. 11
Hyvänmakuinen vesi ................................................................................................................................. 11
Oikea jauhatus – ja kahvimylly .................................................................................................................. 11
ESPRESSON VALMISTUSTAVAT
Valmistuslämpötila ..................................................................................................................................... 12
Jauhatus ..................................................................................................................................................... 12
Annostelu .................................................................................................................................................. 12
Tasoitus ..................................................................................................................................................... 12
Sullonta ...................................................................................................................................................... 12
Määrä ........................................................................................................................................................ 13
Uuttonopeus ............................................................................................................................................. 13
Kultainen crema ........................................................................................................................................ 13
Vianetsintä espressoa valmistettaessa....................................................................................................... 13
TAKUU JA HUOLTO ................................................................................................................................... 14
KitchenAid espressokeittimen takuu ........................................................................................................ 14
Huoltoliikkeet ........................................................................................................................................... 14
Asiakaspalvelu .......................................................................................................................................... 14
ESPRESSOKEITTIMEN OHJEET
SiSällySluettelo
Keskustele tuotteesta
Täällä voit jakaa mielipiteesi KitchenAid 5KES2102EMS Kahvikone:sta. Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin huolellisesti käyttöohje. Käsikirjaa voi pyytää yhteydenottolomakkeellamme.