Käyttöohjeet kohteelle Tefal Keittiövaa'at

Täältä löytyvät kaikki Tefal Keittiövaa'at, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka monta grammaa on yksi unssi? Todennettu

Yksi unssi on tarkalleen 28,3495231 grammaa tai pyöristettynä 28,5 grammaa.

Tästä oli apual (450) Lue lisää

Laitteeni akku on hapetettu, voinko silti käyttää sitä turvallisesti? Todennettu

Ja, laitetta voidaan silti käyttää turvallisesti. Poista ensin oxidizd-paristo. Älä koskaan käytä tätä paljain käsin. Puhdista sitten paristolokero etikkaan tai sitruunamehuun kastetulla vanupuikolla. Anna sen kuivua ja aseta uudet paristot.

Tästä oli apual (244) Lue lisää

Kuinka puhdistan keittiövaa'an? Todennettu

Keittiövaaka on elektroninen laite, jota ei sellaisenaan voida puhdistaa astianpesukoneessa. Käytä keittiövaa'an puhdistamiseen kosteaa liinaa ja mietoa pesuainetta.

Tästä oli apual (185) Lue lisää

Viimeisimmät kommentit

Käyttöohje Tefal BC4002H0 Keittiövaaka
Daniele Grasso 21-06-2023
Kyseinen Tefal Oasis vaaka ei enää käynnisty, tarkistaakseni puuttuuko liitos, haluaisin avata sen mutta ruuvien lisäksi on vipujärjestelmä jonka toimintaa en ymmärrä. Käsikirjassa ei ole mitään. Onko sinulla tietoa siitä?


(Googlen kääntämä)
Tefal BC4002H0 Keittiövaaka
Käyttöohje Tefal Easy Keittiövaaka
İnci Ararat 08-12-2021
Äskettäin ostettu digitaalinen keittiövaaka saapui, se lähetettiin erittäin tyylikkäästi ja laitoin kynän pienet paristot suojapakkaukseen, jotta materiaali ei vaurioidu, mutta laitteen ilmaisinosassa ei ollut nollamerkkiä tai merkkiä , joten en voi painaa.


(Googlen kääntämä)
Tefal Easy Keittiövaaka
Käyttöohje Tefal Easy Keittiövaaka
Trudy Hulzebos 12-09-2021
M.H., Mag ik de handiding van TEFAL easy weegschaal, kiitos, toegezonden krijgen naar: [email protected] Dank voor uw palvelu, Vriendelijke groet, Trudy Hulzebos.


(Googlen kääntämä)
Tefal Easy Keittiövaaka