Käyttöohjeet kohteelle Severin Keittiövaa'at

Täältä löytyvät kaikki Severin Keittiövaa'at, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka monta grammaa on yksi unssi? Todennettu

Yksi unssi on tarkalleen 28,3495231 grammaa tai pyöristettynä 28,5 grammaa.

Tästä oli apual (450) Lue lisää

Laitteeni akku on hapetettu, voinko silti käyttää sitä turvallisesti? Todennettu

Ja, laitetta voidaan silti käyttää turvallisesti. Poista ensin oxidizd-paristo. Älä koskaan käytä tätä paljain käsin. Puhdista sitten paristolokero etikkaan tai sitruunamehuun kastetulla vanupuikolla. Anna sen kuivua ja aseta uudet paristot.

Tästä oli apual (244) Lue lisää

Kuinka puhdistan keittiövaa'an? Todennettu

Keittiövaaka on elektroninen laite, jota ei sellaisenaan voida puhdistaa astianpesukoneessa. Käytä keittiövaa'an puhdistamiseen kosteaa liinaa ja mietoa pesuainetta.

Tästä oli apual (185) Lue lisää

Viimeisimmät kommentit

Käyttöohje Severin KW 3667 Keittiövaaka
dorligh franco 01-04-2020
hei, minulla on Severin KW 3667 muutaman päivän ajan, punnitus lakkasi toimimasta. Vaihdoin akun, se ei käynnisty, heti vaihdon jälkeen se merkitsee olematonta painoa, vaikka se muuttaisi sen grammoista unssiksi ja päinvastoin hetken kuluttua sammuu eikä käynnisty uudelleen Kiitos mahdollisesta vastauksesta. Ystävällisin terveisin


(Googlen kääntämä)
Severin KW 3667 Keittiövaaka
Käyttöohje Severin KW 3669 Keittiövaaka
Francis Prusker 30-10-2019
Hei, Käytän Severin KW 3969 vaakaa Vaaka painaa noin 30 g vähemmän kuin todellinen paino. Lisäksi samalle esineelle on olemassa 10-15 gramman vaihteluita punnitsemisesta toiseen. Mitä pitäisi tehdä ? Terveiset Francis prusker puhelin: 86 75 09 97 81 sähköposti: [email protected]


(Googlen kääntämä)
Severin KW 3669 Keittiövaaka