Käyttöohjeet varten Remington Sähköhammasharjat

Täältä löytyvät kaikki Remington Sähköhammasharjat, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka usein ja kuinka kauan minun pitäisi pestä hampaat? Todennettu

On suositeltavaa harjata hampaita vähintään 2 kertaa päivässä vähintään 2 minuutin ajan. Monet sähköhammasharjat on varustettu ominaisuudella, joka osoittaa nämä 2 minuuttia.

Tästä oli apual (52) Lue lisää

Onko sähköhammasharjalla harjaaminen parempi kuin manuaalinen harjaus? Todennettu

Sähköhammasharjat poistavat plakin paljon paremmin kuin manuaalinen harjaus. Monet sähköiset hammasharjat auttavat myös ajoittamaan harjasarjan, mikä auttaa saavuttamaan paremman tuloksen.

Tästä oli apual (31) Lue lisää

Harjan hampaat kahdesti päivässä, mutta kärsin silti pahasta hengityksestä, miksi se on? Todennettu

Huono hengitys ei johdu pelkästään ruoan jäännöksistä hampaissa tai tulehtuneista ikenistä. Kielen bakteerit ja suun kuivuminen voivat myös aiheuttaa pahanhajuista hengitystä.

Tästä oli apual (29) Lue lisää

Voinko käyttää sähköhammasharjaa suihkussa? Todennettu

Tämä riippuu tuotemerkistä ja mallista. Tarkista tämä aina etukäteen turvallisuutesi varmistamiseksi äläkä tee sitä, jos hammasharja ei sovellu siihen.

Tästä oli apual (24) Lue lisää

Mistä iästä lähtien lapsi voi käyttää sähköhammasharjaa? Todennettu

Lapset voivat käyttää sähköhammasharjaa siitä hetkestä lähtien, kun he voivat itsenäisesti pitää kiinni ja käyttää hammasharjaa. Käytä lapsille pientä harjapäätä, jolla on pehmeät karvat. Alle 5-vuotiaille lapsille tulee käyttää erikoistunutta hammastahnaa, jossa on alennettu määrä fluoridia.

Tästä oli apual (21) Lue lisää

Viimeisimmät kommentit

Käyttöohje Remington SFT-150 SonicFresh Sähköhammasharja
Jozef Motýľ 28-12-2020
Se on erinomainen tuote, 100% tyytyväinen. Täytyy ostaa toinen tällainen harja. Voisitteko auttaa minua? No kiitos. [email protected]


(Googlen kääntämä)
Remington SFT-150 SonicFresh Sähköhammasharja