Käyttöohjeet kohteelle Lämpötyynyt

Täältä löytyvät kaikki Lämpötyynyt, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka kuumaksi lämmitystyynyni pitäisi olla? Todennettu

Lämmitystyynyn lämpötila voi vaihdella mallin ja merkin mukaan, mutta useimmissa lämpötyynyissä on säädettävät lämpötila-asetukset. Lämmitystyynyn suositeltu lämpötila-alue on 35 °C - 45 °C (95 °F - 113 °F). Vältä käyttämästä lämpötyynyä korkeimmalla asetuksella pitkiä aikoja, koska se voi aiheuttaa palovammoja.

Tästä oli apual (7) Lue lisää

Kuinka kauan voin käyttää lämmitystyynyä yhdessä istunnossa? Todennettu

Lämmitystyynyn suositeltu käyttöaika riippuu merkistä ja mallista, mutta useimmat lämmitystyynyt on suunniteltu käytettäviksi 20–30 minuuttia kerrallaan taukojen välissä. Vältä lämmitystyynyn käyttöä pitkiä aikoja, sillä se voi aiheuttaa ihoärsytystä tai palovammoja.

Tästä oli apual (1) Lue lisää

Voinko käyttää lämmitystyynyä nukkuessani? Todennettu

Lämmitystyynyn käyttöä nukkuessa ei yleensä suositella, koska se voi aiheuttaa palovaaran. Lisäksi saatat vahingossa kiertyä lämpötyynyn päälle ja aiheuttaa palovammoja. Jos tarvitset lämpöhoitoa nukkuessasi, harkitse matalatehoisen lämmitystyynyn, joka on suunniteltu erityisesti yökäyttöön, tai sängynlämmittimen käyttöä.

Tästä oli apual (1) Lue lisää