Käyttöohjeet varten Henkilövaa'at

Täältä löytyvät kaikki Henkilövaa'at, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Asteikkoni näyttää epärealistisen pienen painon, kun seison siinä, miksi se on? Todennettu

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi vaa'an tulisi olla kovalla tasaisella alustalla. Kun vaaka seisoo esimerkiksi matolla, se voi vaikuttaa mittaukseen.

Tästä oli apual (2486) Lue lisää

Mitä painoindeksi tarkoittaa? Todennettu

Painoindeksi (engl. BMI, body mass index) ilmaisee painon ja pituuden suhteen, ja voit laskea sen jakamalla painosi (kg) pituutesi (m) neliöllä. Jos esimerkiksi paino on 70 kg ja pituus on 1,75 m, painoindeksi on 22,86. Painoindeksiä pidetään terveenä, kun se on välillä 18,5 - 25.

Tästä oli apual (1778) Lue lisää

Laitteeni akku on hapetettu, voinko silti käyttää sitä turvallisesti? Todennettu

Ja, laitetta voidaan silti käyttää turvallisesti. Poista ensin oxidizd-paristo. Älä koskaan käytä tätä paljain käsin. Puhdista sitten paristolokero etikkaan tai sitruunamehuun kastetulla vanupuikolla. Anna sen kuivua ja aseta uudet paristot.

Tästä oli apual (755) Lue lisää

Voinko käyttää vaakaa märillä jaloilla? Todennettu

Tämä riippuu asteikosta. Diagnoosivaakaa käytettäessä on välttämätöntä, että jalkasi ovat kuivat, jotta mittaukset voidaan suorittaa oikein.

Tästä oli apual (446) Lue lisää