Käyttöohjeet varten Metallinetsimet

Täältä löytyvät kaikki Metallinetsimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka syvälle metallinilmaisin voi etsiä? Todennettu

Kuinka syvä metallinilmaisin voi etsiä, riippuu monista asioista, kuten esineen koosta, maaperän tyypistä, pintaolosuhteista ja metallinilmaisimen asetuksista. Yhden kolikon suurin havaittava syvyys ammattimaisen metallinilmaisimen kanssa on noin 70 cm. Suuret esineet löytyvät jopa 40 metrin syvyyteen ammattimaisella metallinilmaisimella. Erityinen hakukäämi, joka on saatavana useimmille metallinilmaisimille, voi lisätä 25% havaitsemissyvyydestä.

Tästä oli apual (52) Lue lisää

Mikä on kohteen tunnistaminen? Todennettu

Kohteen tunnistaminen ilmaisee, millaisesta metallista esine on porbably. Digitaaliset metallinilmaisimet kuinka monta näyttöä näyttää todennäköisen metallityypin. Suurin osa metallinilmaisimista käyttää äänentunnistusta. Tämä tarkoittaa, että ilmaisimet tuottavat erilaisia ​​sävyjä erilaisille metalleille. Rauta on usein matala ja kulta usein korkea.

Tästä oli apual (42) Lue lisää