Jos käytän leivänpaahdinta useammin kuin kerran kerrallaan, leipä palaa nopeammin. Miksi niin?

"Useimmat leivänpaahtimet toimivat lämmityselementin kanssa. Kun leivänpaahdinta käytetään ensimmäisen kerran, se tarvitsee lämmetä huoneenlämmöstä. Kun heti sen jälkeen lisää leipää paahdetaan, lämmityselementti on jo kuuma ja leipä paahtuu nopeammin."

Tästä oli apual (140)

Dineke Huijser-Duinkerken 27-11-2023
De Longhi CTOV 2103
Leipä palaa aina, olipa asetus mikä tahansa...

vastaa | Tästä oli apual (1)(Googlen kääntämä)
Dineke Huijser-Duinkerken 27-11-2023
De Longhi CTOV 2103
Leipä palaa aina, missä tahansa asetelmassa ja jopa kylmästä

Tästä oli apual (3)(Googlen kääntämä)