Käyttöohje Contec C-1200W Pyöräilytietokone

Tarvitsetko käyttöoppaan Contec C-1200W Pyöräilytietokone? Alta voit katsoa ja ladata suomenkielisen PDF-oppaan ilmaiseksi. Tällä tuotteella on tällä hetkellä 3 usein kysyttyä kysymystä, 1 kommentti ja 4 ääniä, joiden keskimääräinen tuotearvio on 25/100. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota meihin yhteyttä.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

DEUTSCH ENGLISCH FRENCH NETHERLANDS
C–1200W
FAHRRADCOMPUTER
/ BIKE COMPUTER
CON
TEC
C–1200
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 2.41 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Contec C-1200W Pyöräilytietokone arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen kohteeseen Contec C-1200W Pyöräilytietokone?
Kyllä Ei
25%
75%
4 äänet

Keskustele tuotteesta

Täällä voit jakaa mielipiteesi Contec C-1200W Pyöräilytietokone:sta. Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin huolellisesti käyttöohje. Käsikirjaa voi pyytää yhteydenottolomakkeellamme.

Rudi Sergoynne 22-12-2019
Erilaisten toimintojen, kuten kielen, kellon,... asettaminen on todellinen sotku. Eikö tämä voisi olla yksinkertaisempaa ja käyttäjäystävällisempää. Joka tapauksessa en onnistu käsikirjan selityksessä!

vastaa | Tästä oli apual (0) (Googlen kääntämä)

Lisää tästä ohjekirjasta

Ymmärrämme, että on mukavaa, että sinulla on paperikäyttöinen käyttöopas laitteellesi Contec C-1200W Pyöräilytietokone. Voit aina ladata oppaan verkkosivuiltamme ja tulostaa sen itse. Jos haluat alkuperäisen käyttöoppaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä osoitteeseen Contec. He saattavat pystyä toimittamaan alkuperäisen ohjekirjan. Etsitkö laitteen Contec C-1200W Pyöräilytietokone käyttöopasta toisella kielellä? Valitse haluamasi kieli kotisivuiltamme ja etsi mallinumero nähdäksesi, onko sitä saatavilla.

Tekniset tiedot

Tuotemerkki Contec
Malli C-1200W
Kategoria Pyöräilytietokoneet
Tiedostotyyppi PDF
Tiedoston koko 2.41 MB

Kaikki käsikirjat kohteelle Contec Pyöräilytietokoneet
Lisää Pyöräilytietokoneet käsikirjoja

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Contec C-1200W Pyöräilytietokone

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Miksi minun on annettava pyörän koko? Todennettu

Pyöräilytietokone käyttää ajetun matkan laskemiseen kierrosten lukumäärää. Kierrosluku kerrottuna pyörän koolla on sama kuin kuljettu matka.

Tästä oli apual (4166) Lue lisää

Laitteeni akku on hapetettu, voinko silti käyttää sitä turvallisesti? Todennettu

Ja, laitetta voidaan silti käyttää turvallisesti. Poista ensin oxidizd-paristo. Älä koskaan käytä tätä paljain käsin. Puhdista sitten paristolokero etikkaan tai sitruunamehuun kastetulla vanupuikolla. Anna sen kuivua ja aseta uudet paristot.

Tästä oli apual (716) Lue lisää

Kuinka monta mailia on yksi kilometri? Todennettu

Yksi kilometri on 0,621 mailia. Kymmenen kilometriä tekee 6,21 mailia. Yksi maili on 1609 kilometriä. Kymmenen mailia tekee 16,09 kilometriä.

Tästä oli apual (714) Lue lisää
Käyttöohje Contec C-1200W Pyöräilytietokone

Liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät luokat