Käyttöohje Coline 34-1768 Lihamylly

Tarvitsetko käyttöoppaan Coline 34-1768 Lihamylly? Alta voit katsoa ja ladata suomenkielisen PDF-oppaan ilmaiseksi. Tällä tuotteella on tällä hetkellä 3 usein kysyttyä kysymystä, 0 kommenttia ja 0 ääntä. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota meihin yhteyttä.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

GREAT BRITAIN • CUSTOMER SERVICE tel. 020 8247 9300
internet: www.clasohlson.co.uk e-mail: customerservice@clasohlson.co.uk
ENGLISH
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
Ver. 20150413
Manual Meat Mincer
Art.no 34-1768
Please read theentire instruction manual before using theproduct
and then save it for future reference. We reserve theright for
any errors in text or images and any necessary changes made
to technicaldata. In theevent of technical problems or other
queries, please contact our Customer Services.
Safety
Never insert your fingers into themincer. Always use thefood
pusher to feed food into themincer.
Description
Operating instructions
Note: Thecutting plates (10) and theblade (6) are coated with
athin layer of vegetable oil when sold; they should therefore
be washed thoroughly beforeuse.
Sausage nozzle
1. Body
2. Handle
3. Screw
4. Washer
5. Food pusher
6. Blade
7. Pastry press holder
8. Pastry pressplate
9. Lockingring
10. Cutting plate (3 x)
11. Feedscrew
12. Plastic bushing
13. Sausage making nozzle
Making biscuit dough
Make sure to fit theblade
(6) theright wayround.
Theflat side should face
outwards toward
thecuttingplate (10).
Make sure that thecutting
plate(10) locates into
thenotches in thebody of themincer (1) before tightening
thelocking ring (9).
Mincing meat
Care and maintenance
Wash and dry all parts of themincer thoroughly beforeuse.
To prevent thecutting plates and blade from rusting during
storage, they should be washed, dried and then coated
with athin layer of vegetableoil.
Note: Donot wash any parts of themincer in
adishwashing machine.
Disposal
This product should be disposed of in accordance with local
regulations. Ifyou are unsure how to proceed, contact your
local council.
Specifications
Size 148×210mm
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 1.47 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Coline 34-1768 Lihamylly arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen kohteeseen Coline 34-1768 Lihamylly?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Keskustele tuotteesta

Täällä voit jakaa mielipiteesi Coline 34-1768 Lihamylly:sta. Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin huolellisesti käyttöohje. Käsikirjaa voi pyytää yhteydenottolomakkeellamme.

Lisää tästä ohjekirjasta

Ymmärrämme, että on mukavaa, että sinulla on paperikäyttöinen käyttöopas laitteellesi Coline 34-1768 Lihamylly. Voit aina ladata oppaan verkkosivuiltamme ja tulostaa sen itse. Jos haluat alkuperäisen käyttöoppaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä osoitteeseen Coline. He saattavat pystyä toimittamaan alkuperäisen ohjekirjan. Etsitkö laitteen Coline 34-1768 Lihamylly käyttöopasta toisella kielellä? Valitse haluamasi kieli kotisivuiltamme ja etsi mallinumero nähdäksesi, onko sitä saatavilla.

Tekniset tiedot

Tuotemerkki Coline
Malli 34-1768
Kategoria Lihamyllyt
Tiedostotyyppi PDF
Tiedoston koko 1.47 MB

Kaikki käsikirjat kohteelle Coline Lihamyllyt
Lisää Lihamyllyt käsikirjoja

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Coline 34-1768 Lihamylly

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Voiko lihamyllyä käyttää myös muihin tavaroihin kuin lihaan? Todennettu

Tämä riippuu tuotemerkistä ja mallista, mutta joitain lihamyllyjä voidaan käyttää myös keitetyissä vihanneksissa, tomaatin tai taikinan valmistuksessa.

Tästä oli apual (53) Lue lisää

Kuinka pieni minun on leikattava liha, ennen kuin voin laittaa sen lihamyllyyn? Todennettu

Tämä riippuu lihamyllystä, mutta yleensä liha tulisi leikata 10 cm pitkiksi ja 2 cm paksuiksi suikaleiksi.

Tästä oli apual (41) Lue lisää

Voinko laittaa pakastettua lihaa lihamyllyyn? Todennettu

Ei, liha on sulatettava kokonaan ennen kuin se voidaan viedä lihamyllyyn.

Tästä oli apual (30) Lue lisää
Käyttöohje Coline 34-1768 Lihamylly

Liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät luokat