Käyttöohje - Camry CR 4907 Friteerauskeitin

Tarvitsetko Camry CR 4907 Friteerauskeitin käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

pdf2htmlEX
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 26.75 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Camry CR 4907 Friteerauskeitin arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Camry-tuotteeseen?
Kyllä Ei
0%
100%
1 ääni

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka usein minun pitäisi vaihtaa rasvakeittimeni rasva tai öljy? Todennettu
Pääset parhaaseen tulokseen vaihtamalla rasvan tai öljyn kahdeksan käyttökerran välein, jos teet pikkupurtavaa. Jos paistat ranskalaisia perunoita, rasva tai öljy voidaan vaihtaa 12 käyttökerran välein.

Tästä oli apual (648)
Voinko puhdistaa rasvakeittimen sisäosan hankauslaitteella? Todennettu
Ei. Useimmissa rasvakeittimissä on erityinen kerros, joka voi vaurioitua hankaus- tai hankausaineella. Käytä vain hankauslaitteen pehmeää sivua tai kosteaa pyyhettä.

Tästä oli apual (149)
Mikä on rasvakeittimen kylmävyöhyke? Todennettu
Kylmävyöhykkeisissä rasvakeittimissä osa öljystä on lämmityselementin alapuolella. Tämä öljyn osa on kylmempi kuin yläosa. Muruset kelluvat pohjaan ja päätyvät tälle kylmälle alueelle varmistaen, että öljy pysyy puhtaana pidempään.

Tästä oli apual (103)

Keskustele tuotteesta

Tämän käyttöoppaan alkuperäinen julkaisija on Camry.