Käyttöohje - Camry CR 1178 Kuuloke

Tarvitsetko Camry CR 1178 Kuuloke käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

pdf2htmlEX
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 2.62 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Camry CR 1178 Kuuloke arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Camry-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Milloin musiikkini soi liian kovaa? Todennettu
Yli 80 desibelin (dB) äänet voivat alkaa vaurioittaa kuuloa. Yli 120 dB:n äänet vaurioittavat kuuloa välittömästi. Vaurion vakavuus riippuu siitä, kuinka usein ja kuinka pitkään ääni kuullaan.

Tästä oli apual (676)
Mitä teen, kun liitän kuulokkeet laitteeseeni, se ei toimi oikein. Todennettu
On mahdollista, että lika on kertynyt aukkoon, johon kuulokkeet on kytketty, estäen sitä pääsemästä oikeaan kontaktiin. Paras tapa puhdistaa tämä on paineilmalla. Jos olet epävarma, anna tämän tehdä ammattilainen.

Tästä oli apual (242)
Toimiiko bluetooth seinien ja kattojen läpi? Todennettu
Bluetooth-signaali toimii seinien ja katon läpi, elleivät ne ole valmistettu metallista. Seinän paksuudesta ja materiaalista riippuen signaali voi menettää voimaa.

Tästä oli apual (73)
Mikä on melunvaimennus? Todennettu
Melunvaimennus on tekniikka, jota käytetään pääasiassa kuulokkeissa. Aktiivista melunhallintaa käytetään vähentämään tai poistamaan ympäröivän melun vaikutusta.

Tästä oli apual (55)
Mihin melutasoon asti se on turvallista lapsille? Todennettu
Lapset kärsivät kuulostaan ​​nopeammin kuin aikuiset. Siksi on tärkeää, ettei koskaan altisteta lapsille yli 85 dB: n melua. Kuulokkeiden tapauksessa on erityisiä lapsille tarkoitettuja malleja. Kaiuttimien tai muiden tilanteiden tapauksessa sinun on oltava valppaana, melu ei ylitä kyseistä tasoa.

Tästä oli apual (53)
Voinko kietoa johdon laitteen ympärille käytön jälkeen? Todennettu
On parempi olla tekemättä tätä, koska se voi vahingoittaa johtoa. Parasta on kääriä johto samalla tavalla kuin se oli tuotteen pakattuessa.

Tästä oli apual (14)

Loading…

Keskustele tuotteesta

Tämän käyttöoppaan alkuperäinen julkaisija on Camry.