Käyttöohje Biltema BS 810 Nauhahiomakone

Tarvitsetko Biltema BS 810 Nauhahiomakone käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

pdf2htmlEX
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 1.78 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Biltema BS 810 Nauhahiomakone arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Biltema-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Pitääkö minun käyttää kuulosuojaimia käytettäessä hiomakonetta? Todennettu
Kyllä sinun pitäisi. Vaikka hiomakoneen aiheuttama melun määrä voi vaihdella merkkien ja mallien välillä, pitkäaikainen altistuminen kovalle melulle voi aiheuttaa pysyviä kuulovaurioita. Siksi on hyvä käyttää kuulosuojaimia.

Tästä oli apual (2)
Pitääkö minun käyttää silmäsuojaimia käytettäessä hiomakonetta? Todennettu
Joo. Pienet hiukkaset voivat lentää hiomisen aikana. Kun nämä osuvat silmään, ne voivat aiheuttaa pysyviä silmävaurioita. Siksi on aina tarpeen käyttää silmäsuojaimia.

Tästä oli apual (2)
Pitääkö minun käyttää pölynaamaria käyttäessäsi hiomakonetta? Todennettu
Joo. Hiomisen aikana vapautuu pölyä, joka voi aiheuttaa hengitysvaurioita. Jotkut pinnat voivat myös vapauttaa kemikaaleja, kuten maalia tai lakkaa, hiomisen aikana. Nämä ovat myös hyvä syy käyttää pölynaamaria.

Tästä oli apual (0)

Keskustele tuotteesta

Käyttöohje Biltema BS 810 Nauhahiomakone