Käyttöohje Beurer BC 28 Verenpainemittari

Tarvitsetko käyttöoppaan Beurer BC 28 Verenpainemittari? Alta voit katsoa ja ladata suomenkielisen PDF-oppaan ilmaiseksi. Tällä tuotteella on tällä hetkellä 2 usein kysyttyä kysymystä, 4 kommenttia ja 0 ääntä. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota meihin yhteyttä.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 6.68 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Beurer BC 28 Verenpainemittari arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen kohteeseen Beurer BC 28 Verenpainemittari?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Keskustele tuotteesta

Täällä voit jakaa mielipiteesi Beurer BC 28 Verenpainemittari:sta. Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin huolellisesti käyttöohje. Käsikirjaa voi pyytää yhteydenottolomakkeellamme.

Lisää tästä ohjekirjasta

Ymmärrämme, että on mukavaa, että sinulla on paperikäyttöinen käyttöopas laitteellesi Beurer BC 28 Verenpainemittari. Voit aina ladata oppaan verkkosivuiltamme ja tulostaa sen itse. Jos haluat alkuperäisen käyttöoppaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä osoitteeseen Beurer. He saattavat pystyä toimittamaan alkuperäisen ohjekirjan. Etsitkö laitteen Beurer BC 28 Verenpainemittari käyttöopasta toisella kielellä? Valitse haluamasi kieli kotisivuiltamme ja etsi mallinumero nähdäksesi, onko sitä saatavilla.

Tekniset tiedot

Tuotemerkki Beurer
Malli BC 28
Kategoria Verenpainemittarit
Tiedostotyyppi PDF
Tiedoston koko 6.68 MB

Kaikki käsikirjat kohteelle Beurer Verenpainemittarit
Lisää Verenpainemittarit käsikirjoja

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Beurer BC 28 Verenpainemittari

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mittasin juuri verenpaineeni verenpainemittarilla. Milloin verenpaine on "normaali"? Todennettu

Yleensä verenpainetta pidetään normaalina tai terveenä, kun systolinen paine on 120 ja diastolinen paine 80. Yli 60-vuotiailla verenpaine voi olla hiukan korkeampi.

Tästä oli apual (1228) Lue lisää

Mitä systolinen ja diastolinen verenpaine ovat? Todennettu

Verenpainetta mitattaessa näytetään kaksi arvoa, systolinen ja diastolinen paine. Systolinen paine on laskimoihin kohdistuva paine, kun sydän supistuu ja diastolinen paine on laskimoihin kohdistuva paine, jolloin sydän rentoutuu.

Tästä oli apual (477) Lue lisää
Käyttöohje Beurer BC 28 Verenpainemittari