Käyttöohje BEKO CWB 9711 XH Liesituuletin

Tarvitsetko BEKO CWB 9711 XH Liesituuletin käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

pdf2htmlEX
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 3.53 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi BEKO CWB 9711 XH Liesituuletin arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän BEKO-tuotteeseen?
Kyllä Ei
100%
0%
1 ääni

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka etäällä liesituulettimeni pitää olla liesitasosta? Todennettu
Tämä voi hiukan vaihdella merkin mukaan, mutta yleensä liesituuletin tulee sijoittaa vähintään 65 cm:n etäisyydelle kaasukeittotasosta ja vähintään 50 cm:n etäisyydelle sähkö- tai induktiokeittotasosta. Se parantaa paloturvallisuutta.

Tästä oli apual (1051)
Tarvitsenko liesituulettimen moottorilla vai ilman? Todennettu
Moottorilla varustetut liesituulettimet on tarkoitettu, kun ilma siirretään suoraan ulkopuolelle. Liesituuletin ilman moottoria on tarkoitettu keskitettyyn ilmanvaihtojärjestelmään. Älä koskaan liitä liesituulettinta moottorilla keskitettyyn ilmanvaihtojärjestelmään!

Tästä oli apual (399)

Keskustele tuotteesta

Käyttöohje BEKO CWB 9711 XH Liesituuletin