Käyttöohjeet varten Autoradiot

Täältä löytyvät kaikki Autoradiot, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mitä DAB+ tarkoittaa? Todennettu

DAB+ on FM-radiolähetysteknologian seuraaja (engl. digital audio broadcasting). Se on digitaalinen signaali, joka tarjoaa suuremman määrän kanavia, laajemman alueen ja helpomman kanavanvaihdon.

Tästä oli apual (502) Lue lisää

Autoradiossa on juuttunut CD-levy, mitä minun pitäisi tehdä? Todennettu

Joissakin autoradioissa on ominaisuus juuttuneiden CD-levyjen poistamiseksi. Sammuta auto ja paina 'päälle' ja 'poista' -painiketta samanaikaisesti 10 sekunnin ajan. Jos tämä ei auta, käynnistä auto ja yritä uudelleen.

Tästä oli apual (280) Lue lisää

Mitä eroa on FM: llä ja AM: lla? Todennettu

FM ja AM ovat molemmat modulaation muodot, joita käytetään signaalin lähettämiseen. FM tarkoittaa taajuusmodulaatiota ja AM tarkoittaa amplitudimodulaatiota. AM on vanhin modulaation muoto. Suurin ero on, että FM-signaali on paljon vahvempi kuin AM-signaali.

Tästä oli apual (276) Lue lisää

Minkä kokoinen autoradio sopii autooni? Todennettu

Autoradioita on kaksi vakiokokoa, 1-DIN ja 2-DIN. 1-DIN on vakiona ohut ja 2-DIN kaksinkertainen korkeuteen. 2-DIN-autoradioissa on usein tilaa näytölle navigointitietojen näyttämiseen tai elokuvien toistamiseen.

Tästä oli apual (237) Lue lisää