Käyttöohjeet kohteelle Philips OLED-televisiot

Täältä löytyvät kaikki Philips OLED-televisiot, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Haluan liittää kaiuttimen OLED-televisioon HDMI: llä, mitä porttia minun pitäisi käyttää? Todennettu
Sinun on käytettävä HDMI-ARC-porttia, joka on tarkoitettu erityisesti äänilaitteiden liittämiseen.

Tästä oli apual (81)
Onko väliä mihin HDMI-porttiin liitän laitteeni? Todennettu
Yleensä voit liittää laitteen, kuten blu-ray-soittimen tai pelikonsolin, mihin tahansa HDMI-porttiin. Laitetta voidaan sitten käyttää valitsemalla vastaava HDMI-kanava televisiosta.

Tästä oli apual (35)
Mikä on kontrastisuhde? Todennettu
Kontrastisuhde kertoo, kuinka kaukana valkoisin valkoinen on mustimmasta mustasta. Esimerkiksi 400: 1: n kontrastisuhde tarkoittaa, että mustin musta näytöllä on 400 kertaa tummempi kuin valkoisin valkoinen. Suuri kontrastisuhde vaikuttaa kuvan terävyyteen.

Tästä oli apual (9)
Mikä on television optimaalinen katseluetäisyys? Todennettu
Tämä riippuu osittain henkilökohtaisista mieltymyksistä, mutta nyrkkisääntönä optimaalinen katseluetäisyys on noin 3x television halkaisijaltaan. 152 cm: n (60 tuuman) televisiossa optimaalinen katseluetäisyys olisi 180 tuumaa tai noin 4,5 metriä.

Tästä oli apual (9)
Mikä on OLED? Todennettu
OLED tarkoittaa orgaanista LEDiä. OLED-näytön pikselit koostuvat orgaanisista materiaaleista, jotka syttyvät, kun niiden läpi kulkee virta. Toisin kuin LCD ja LED, OLED ei tarvitse taustavaloa, koska jokainen pikseli lähettää oman valonsa.

Tästä oli apual (8)
Miten voin mitata OLED-televisioni tuumakoon? Todennettu
Voit mitata OLED-televisiosi tuumakoon mittaamalla kuvaruudun viistosti esimerkiksi vasemmasta yläkulmasta oikeaan alakulmaan (ilman kehyksiä). Yksi tuuma on 2,54 cm, joten jos sait mittaustulokseksi 99 cm, OLED-televisiosi tuumakoko on 39.

Tästä oli apual (8)
Mitä HDMI tarkoittaa? Todennettu
HDMI on lyhenne sanoista High-Definition Multimedia Interface. HDMI on liitäntä korkealaatuisen videon ja äänen lähettämiseen laitteesta toiseen.

Tästä oli apual (5)
Toimiiko kaukosäädin myös muilla saman tuotemerkin televisiomalleilla? Todennettu
Usein television kaukosäädin toimii myös saman tuotemerkin samanlaisissa malleissa. On kuitenkin epätavallista, että se toimii kaikissa kyseisen tuotemerkin malleissa. Yleiskaukosäätimet soveltuvat tähän paremmin.

Tästä oli apual (3)
Miksi kaukosäätimen numeroiden vieressä on kirjaimia? Todennettu
Tietyt televisioasetukset saattavat edellyttää kirjainten syöttämistä. Painikkeessa on yleensä kolme kirjainta tai muuta merkkiä. Kun kirjainsyöttö vaaditaan, voit painaa sitä painiketta ensimmäisen kirjaimen kohdalla, painamalla kahdesti toisen kirjaimen saamiseksi ja painamalla 3 kertaa kolmannen kirjaimen saamiseksi. Tällä tavalla teksti voidaan kirjoittaa vähimmäismäärällä painikkeita.

Tästä oli apual (1)