Käyttöohjeet kohteelle LED-televisiot

Täältä löytyvät kaikki LED-televisiot, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka liitän yleiskaukosäätimen televisioon? Todennettu
Kaukosäätimen liittämiseen tarvitaan sekä kaukosäätimen että television mallinumero ja tuotenimi. Kaukosäätimen käyttöoppaassa on luettelo tuotemerkkien ja mallinumeroiden koodeista.

Tästä oli apual (4445) Lue lisää
Haluan liittää kaiuttimen LED-televisioon HDMI: llä, mitä porttia minun pitäisi käyttää? Todennettu
Sinun on käytettävä HDMI-ARC-porttia, joka on tarkoitettu erityisesti äänilaitteiden liittämiseen.

Tästä oli apual (2023) Lue lisää
Onko väliä mihin HDMI-porttiin liitän laitteeni? Todennettu
Yleensä voit liittää laitteen, kuten blu-ray-soittimen tai pelikonsolin, mihin tahansa HDMI-porttiin. Laitetta voidaan sitten käyttää valitsemalla vastaava HDMI-kanava televisiosta.

Tästä oli apual (926) Lue lisää
Miten voin mitata LED-televisioni tuumakoon? Todennettu
Voit mitata LED-televisiosi tuumakoon mittaamalla kuvaruudun viistosti esimerkiksi vasemmasta yläkulmasta oikeaan alakulmaan (ilman kehyksiä). Yksi tuuma on 2,54 cm, joten jos sait mittaustulokseksi 99 cm, LED-televisiosi tuumakoko on 39.

Tästä oli apual (844) Lue lisää
Toimiiko kaukosäädin myös muilla saman tuotemerkin televisiomalleilla? Todennettu
Usein television kaukosäädin toimii myös saman tuotemerkin samanlaisissa malleissa. On kuitenkin epätavallista, että se toimii kaikissa kyseisen tuotemerkin malleissa. Yleiskaukosäätimet soveltuvat tähän paremmin.

Tästä oli apual (472) Lue lisää
Mitä eroa on LCD: llä ja LEDillä? Todennettu
Molemmissa tekniikoissa käytetään LCD-näyttöä, joka ei sinänsä aiheuta valoa. Ero on näytön takana olevassa valaistuksessa. LCD-näytöissä tämä tapahtuu CCFL: llä (kylmäkatodinen loistelamppu) ja LED käyttää LED-valoja.

Tästä oli apual (432) Lue lisää
Voinko korjata kuolleen pikselin itse? Todennettu
Kuolleen pikselin ja jumissa olevan pikselin välillä on ero. Juuttunut pikseli on edelleen värillinen ja se voidaan korjata kohdistamalla kevyt paine tarkalleen pikseliin, kunnes se palautuu. Kuollut pikseli on aina musta tai valkoinen, eikä sitä voi korjata itse.

Tästä oli apual (357) Lue lisää
Mitä HDMI tarkoittaa? Todennettu
HDMI on lyhenne sanoista High-Definition Multimedia Interface. HDMI on liitäntä korkealaatuisen videon ja äänen lähettämiseen laitteesta toiseen.

Tästä oli apual (304) Lue lisää
Mikä on kontrastisuhde? Todennettu
Kontrastisuhde kertoo, kuinka kaukana valkoisin valkoinen on mustimmasta mustasta. Esimerkiksi 400: 1: n kontrastisuhde tarkoittaa, että mustin musta näytöllä on 400 kertaa tummempi kuin valkoisin valkoinen. Suuri kontrastisuhde vaikuttaa kuvan terävyyteen.

Tästä oli apual (289) Lue lisää
Kuinka voin puhdistaa LED-televisiosi oikein? Todennettu
Sammuta televisio ja pyyhi pöly ja lika pois näytöltä mikrokuituliinalla. Älä käytä paperia, se voi aiheuttaa naarmuja. Älä käytä liikaa painetta tai saatat vahingoittaa pikseleitä. Käytä erikoistunutta pesuainetta tai tee yksi sekoittamalla 1 osa etikkaa 1 osaan vettä. Kostuta kangas pesuaineella ja puhdista näyttö. Varmista, että kangas ei ole liian märkä. Poista tahrat pyörivillä liikkeillä. Kuivaa näyttö toisella mikrokuituliinalla raitojen välttämiseksi.

Tästä oli apual (281) Lue lisää
Mikä on television optimaalinen katseluetäisyys? Todennettu
Tämä riippuu osittain henkilökohtaisista mieltymyksistä, mutta nyrkkisääntönä optimaalinen katseluetäisyys on noin 3x television halkaisijaltaan. 152 cm: n (60 tuuman) televisiossa optimaalinen katseluetäisyys olisi 180 tuumaa tai noin 4,5 metriä.

Tästä oli apual (281) Lue lisää
Miksi kaukosäätimen numeroiden vieressä on kirjaimia? Todennettu
Tietyt televisioasetukset saattavat edellyttää kirjainten syöttämistä. Painikkeessa on yleensä kolme kirjainta tai muuta merkkiä. Kun kirjainsyöttö vaaditaan, voit painaa sitä painiketta ensimmäisen kirjaimen kohdalla, painamalla kahdesti toisen kirjaimen saamiseksi ja painamalla 3 kertaa kolmannen kirjaimen saamiseksi. Tällä tavalla teksti voidaan kirjoittaa vähimmäismäärällä painikkeita.

Tästä oli apual (281) Lue lisää