Käyttöohjeet varten LED-televisiot

Täältä löytyvät kaikki LED-televisiot, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka liitän yleiskaukosäätimen televisioon? Todennettu

Kaukosäätimen liittämiseen tarvitaan sekä kaukosäätimen että television mallinumero ja tuotenimi. Kaukosäätimen käyttöoppaassa on luettelo tuotemerkkien ja mallinumeroiden koodeista.

Tästä oli apual (4583) Lue lisää

Haluan liittää kaiuttimen LED-televisioon HDMI: llä, mitä porttia minun pitäisi käyttää? Todennettu

Sinun on käytettävä HDMI-ARC-porttia, joka on tarkoitettu erityisesti äänilaitteiden liittämiseen.

Tästä oli apual (2095) Lue lisää

Onko väliä mihin HDMI-porttiin liitän laitteeni? Todennettu

Yleensä voit liittää laitteen, kuten blu-ray-soittimen tai pelikonsolin, mihin tahansa HDMI-porttiin. Laitetta voidaan sitten käyttää valitsemalla vastaava HDMI-kanava televisiosta.

Tästä oli apual (993) Lue lisää

Miten voin mitata LED-televisioni tuumakoon? Todennettu

Voit mitata LED-televisiosi tuumakoon mittaamalla kuvaruudun viistosti esimerkiksi vasemmasta yläkulmasta oikeaan alakulmaan (ilman kehyksiä). Yksi tuuma on 2,54 cm, joten jos sait mittaustulokseksi 99 cm, LED-televisiosi tuumakoko on 39.

Tästä oli apual (862) Lue lisää

Toimiiko kaukosäädin myös muilla saman tuotemerkin televisiomalleilla? Todennettu

Usein television kaukosäädin toimii myös saman tuotemerkin samanlaisissa malleissa. On kuitenkin epätavallista, että se toimii kaikissa kyseisen tuotemerkin malleissa. Yleiskaukosäätimet soveltuvat tähän paremmin.

Tästä oli apual (508) Lue lisää

Mitä eroa on LCD: llä ja LEDillä? Todennettu

Molemmissa tekniikoissa käytetään LCD-näyttöä, joka ei sinänsä aiheuta valoa. Ero on näytön takana olevassa valaistuksessa. LCD-näytöissä tämä tapahtuu CCFL: llä (kylmäkatodinen loistelamppu) ja LED käyttää LED-valoja.

Tästä oli apual (454) Lue lisää

Voinko korjata kuolleen pikselin itse? Todennettu

Kuolleen pikselin ja jumissa olevan pikselin välillä on ero. Juuttunut pikseli on edelleen värillinen ja se voidaan korjata kohdistamalla kevyt paine tarkalleen pikseliin, kunnes se palautuu. Kuollut pikseli on aina musta tai valkoinen, eikä sitä voi korjata itse.

Tästä oli apual (381) Lue lisää

Mitä HDMI tarkoittaa? Todennettu

HDMI on lyhenne sanoista High-Definition Multimedia Interface. HDMI on liitäntä korkealaatuisen videon ja äänen lähettämiseen laitteesta toiseen.

Tästä oli apual (335) Lue lisää

Mikä on kontrastisuhde? Todennettu

Kontrastisuhde kertoo, kuinka kaukana valkoisin valkoinen on mustimmasta mustasta. Esimerkiksi 400: 1: n kontrastisuhde tarkoittaa, että mustin musta näytöllä on 400 kertaa tummempi kuin valkoisin valkoinen. Suuri kontrastisuhde vaikuttaa kuvan terävyyteen.

Tästä oli apual (310) Lue lisää

Miksi kaukosäätimen numeroiden vieressä on kirjaimia? Todennettu

Tietyt televisioasetukset saattavat edellyttää kirjainten syöttämistä. Painikkeessa on yleensä kolme kirjainta tai muuta merkkiä. Kun kirjainsyöttö vaaditaan, voit painaa sitä painiketta ensimmäisen kirjaimen kohdalla, painamalla kahdesti toisen kirjaimen saamiseksi ja painamalla 3 kertaa kolmannen kirjaimen saamiseksi. Tällä tavalla teksti voidaan kirjoittaa vähimmäismäärällä painikkeita.

Tästä oli apual (304) Lue lisää

Kuinka voin puhdistaa LED-televisiosi oikein? Todennettu

Sammuta televisio ja pyyhi pöly ja lika pois näytöltä mikrokuituliinalla. Älä käytä paperia, se voi aiheuttaa naarmuja. Älä käytä liikaa painetta tai saatat vahingoittaa pikseleitä. Käytä erikoistunutta pesuainetta tai tee yksi sekoittamalla 1 osa etikkaa 1 osaan vettä. Kostuta kangas pesuaineella ja puhdista näyttö. Varmista, että kangas ei ole liian märkä. Poista tahrat pyörivillä liikkeillä. Kuivaa näyttö toisella mikrokuituliinalla raitojen välttämiseksi.

Tästä oli apual (299) Lue lisää

Mikä on television optimaalinen katseluetäisyys? Todennettu

Tämä riippuu osittain henkilökohtaisista mieltymyksistä, mutta nyrkkisääntönä optimaalinen katseluetäisyys on noin 3x television halkaisijaltaan. 152 cm: n (60 tuuman) televisiossa optimaalinen katseluetäisyys olisi 180 tuumaa tai noin 4,5 metriä.

Tästä oli apual (298) Lue lisää