Käyttöohjeet varten Kaukosäätimet

Täältä löytyvät kaikki Kaukosäätimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka liitän yleiskaukosäätimen televisioon? Todennettu

Kaukosäätimen liittämiseen tarvitaan sekä kaukosäätimen että television mallinumero ja tuotenimi. Kaukosäätimen käyttöoppaassa on luettelo tuotemerkkien ja mallinumeroiden koodeista.

Tästä oli apual (7275) Lue lisää

Miksi kaukosäätimen numeroiden vieressä on kirjaimia? Todennettu

Tietyt televisioasetukset saattavat edellyttää kirjainten syöttämistä. Painikkeessa on yleensä kolme kirjainta tai muuta merkkiä. Kun kirjainsyöttö vaaditaan, voit painaa sitä painiketta ensimmäisen kirjaimen kohdalla, painamalla kahdesti toisen kirjaimen saamiseksi ja painamalla 3 kertaa kolmannen kirjaimen saamiseksi. Tällä tavalla teksti voidaan kirjoittaa vähimmäismäärällä painikkeita.

Tästä oli apual (572) Lue lisää

Toimiiko kaukosäädin myös muilla saman tuotemerkin televisiomalleilla? Todennettu

Usein television kaukosäädin toimii myös saman tuotemerkin samanlaisissa malleissa. On kuitenkin epätavallista, että se toimii kaikissa kyseisen tuotemerkin malleissa. Yleiskaukosäätimet soveltuvat tähän paremmin.

Tästä oli apual (416) Lue lisää

Mikä on infrapunakaukosäätimen keskimääräinen kantama? Todennettu

Keskimääräisen infrapunakaukosäätimen toiminta-alue oli noin 3-6 metriä. Lisäksi mitä kauempana laite on, sitä vaikeampaa on olla tähtääminen.

Tästä oli apual (357) Lue lisää

Laitteeni akku on hapetettu, voinko silti käyttää sitä turvallisesti? Todennettu

Ja, laitetta voidaan silti käyttää turvallisesti. Poista ensin oxidizd-paristo. Älä koskaan käytä tätä paljain käsin. Puhdista sitten paristolokero etikkaan tai sitruunamehuun kastetulla vanupuikolla. Anna sen kuivua ja aseta uudet paristot.

Tästä oli apual (254) Lue lisää

Voinko jättää vaihdettavan akun laitteeseen pitkäksi aikaa? Todennettu

Vaihdettavat paristot voivat olla laitteessa pitkään, jos laitetta käytetään. Kun laitetta säilytetään pitkään, on suositeltavaa poistaa paristot hapettumisen estämiseksi.

Tästä oli apual (203) Lue lisää