Käyttöohje Asaklitt City Sähköavusteinen polkupyörä

Tarvitsetko Asaklitt City Sähköavusteinen polkupyörä käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 29.74 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Asaklitt City Sähköavusteinen polkupyörä arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Asaklitt-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka usein minun pitäisi voidella polkupyöräketjuani? Todennettu
Normaalissa käytössä ketju on parasta voidella kerran kuukaudessa. Lisää tätä taajuutta raskaassa käytössä. Voitele myös matkan jälkeen rankkasateessa tai paljon pölyä.

Tästä oli apual (177)
Mikä on oikea rengaspaine polkupyörälle? Todennettu
Polkupyörän rengas on täytettävä melko voimakkaasti. Tarkka paine voi olla erilainen jokaiselle polkupyörälle ja merkille, mutta yleensä on hyvä käyttää vähintään 3,5 - 4,5 bar. Ihanteellinen paine ilmoitetaan usein renkaassa.

Tästä oli apual (122)
Mitä pyörän koko kertoo polkupyörästäni? Todennettu
Suuremmalla pyörällä voit kuljettaa enemmän etäisyyksiä yhdellä kierroksella. Ilman ylimääräisiä vaihteita tai muuta apua tämä maksaa usein myös enemmän vaivaa. Siksi ei ole totta, että suurempien pyörien polkupyörät menevät nopeammin.

Tästä oli apual (66)
Polkupyörän renkaat ovat tyhjät, vaikka en ole käyttänyt polkupyörääni pitkään, miksi näin on? Todennettu
Polkupyörän renkaat on valmistettu kumista. Tämä on luonnollinen tuote, joka on taipuvainen kuivumaan. Tämä voi johtua altistumisesta auringonvalolle tai pitkiä aikoja. Kuivunut rengas voi halkeilla tai laskea ensimmäisen ajon aikana.

Tästä oli apual (66)

Keskustele tuotteesta

Käyttöohje Asaklitt City Sähköavusteinen polkupyörä