AEG AWH9416AM Liesituuletin

Tarvitsetko AEG AWH9416AM Liesituuletin käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

pdf2htmlEX
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 8,29 MB)

advertisement

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi AEG AWH9416AM Liesituuletin arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän AEG-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka etäällä liesituulettimeni pitää olla liesitasosta? Todennettu
Tämä voi hiukan vaihdella merkin mukaan, mutta yleensä liesituuletin tulee sijoittaa vähintään 65 cm:n etäisyydelle kaasukeittotasosta ja vähintään 50 cm:n etäisyydelle sähkö- tai induktiokeittotasosta. Se parantaa paloturvallisuutta.

Tästä oli apual (739)
Miten AEG-liesituulettimen suodattimet puhdistetaan? Todennettu
Kaikkien AEG-liesituulettimien suodattimet voi pestä käsin. Joidenkin mallien suodattimet voi pestä astianpesukoneessa. Tieto tästä löytyy käyttöoppaasta. Varmista, että suodatin on kuiva, ennen kuin laitat sen takaisin liesituulettimeen.

Tästä oli apual (105)

Keskustele tuotteesta

Tämän käyttöoppaan alkuperäinen julkaisija on AEG.