Käyttöohje Acer EH273A Nestekidenäyttö

Tarvitsetko Acer EH273A Nestekidenäyttö käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 2.01 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Acer EH273A Nestekidenäyttö arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Acer-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Voinko korjata kuolleen pikselin itse? Todennettu
Kuolleen pikselin ja jumissa olevan pikselin välillä on ero. Juuttunut pikseli on edelleen värillinen ja se voidaan korjata kohdistamalla kevyt paine tarkalleen pikseliin, kunnes se palautuu. Kuollut pikseli on aina musta tai valkoinen, eikä sitä voi korjata itse.

Tästä oli apual (52)
Mitä HDMI tarkoittaa? Todennettu
HDMI on lyhenne sanoista High-Definition Multimedia Interface. HDMI on liitäntä korkealaatuisen videon ja äänen lähettämiseen laitteesta toiseen.

Tästä oli apual (43)
Miten voin mitata LCD-näyttöni tuumakoon? Todennettu
Voit mitata LCD-näyttösi tuumakoon mittaamalla näytön viistosti esimerkiksi vasemmasta yläkulmasta oikeaan alakulmaan (ilman kehyksiä). Yksi tuuma on 2,54 cm, joten jos sait mittaustulokseksi 99 cm, LCD-näyttösi tuumakoko on 39.

Tästä oli apual (21)
Mikä on kontrastisuhde? Todennettu
Kontrastisuhde kertoo, kuinka kaukana valkoisin valkoinen on mustimmasta mustasta. Esimerkiksi 400: 1: n kontrastisuhde tarkoittaa, että mustin musta näytöllä on 400 kertaa tummempi kuin valkoisin valkoinen. Suuri kontrastisuhde vaikuttaa kuvan terävyyteen.

Tästä oli apual (18)
Mitä eroa on LCD: llä ja LEDillä? Todennettu
Molemmissa tekniikoissa käytetään LCD-näyttöä, joka ei sinänsä aiheuta valoa. Ero on näytön takana olevassa valaistuksessa. LCD-näytöissä tämä tapahtuu CCFL: llä (kylmäkatodinen loistelamppu) ja LED käyttää LED-valoja.

Tästä oli apual (17)
Kuinka voin puhdistaa LCD-monitorini oikein? Todennettu
Sammuta televisio ja pyyhi pöly ja lika pois näytöltä mikrokuituliinalla. Älä käytä paperia, se voi aiheuttaa naarmuja. Älä käytä liikaa painetta tai saatat vahingoittaa pikseleitä. Käytä erikoistunutta pesuainetta tai tee yksi sekoittamalla 1 osa etikkaa 1 osaan vettä. Kostuta kangas pesuaineella ja puhdista näyttö. Varmista, että kangas ei ole liian märkä. Poista tahrat pyörivillä liikkeillä. Kuivaa näyttö toisella mikrokuituliinalla raitojen välttämiseksi.

Tästä oli apual (15)
Mitä LCD tarkoittaa? Todennettu
LCD tarkoittaa nestekidenäyttöä ja on tekniikka, joka antaa nestekiteille mahdollisuuden polarisoida valoa värien tuottamiseksi.

Tästä oli apual (14)

Loading…

Keskustele tuotteesta

Käyttöohje Acer EH273A Nestekidenäyttö