Käyttöohje Acer ED272A Nestekidenäyttö

Tarvitsetko Acer ED272A Nestekidenäyttö käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 5.84 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Acer ED272A Nestekidenäyttö arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen kohteeseen Acer ED272A Nestekidenäyttö?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Lisää tästä ohjekirjasta

Ymmärrämme, että on mukavaa, että sinulla on paperikäyttöinen käyttöopas laitteellesi Acer ED272A Nestekidenäyttö. Voit aina ladata oppaan verkkosivuiltamme ja tulostaa sen itse. Jos haluat alkuperäisen käyttöoppaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä osoitteeseen Acer. He saattavat pystyä toimittamaan alkuperäisen ohjekirjan. Etsitkö laitteen Acer ED272A Nestekidenäyttö käyttöopasta toisella kielellä? Valitse haluamasi kieli kotisivuiltamme ja etsi mallinumero nähdäksesi, onko sitä saatavilla.

Tekniset tiedot

Tuotemerkki Acer
Malli ED272A
Kategoria Nestekidenäytöt
Tiedostotyyppi PDF
Tiedoston koko 5.84 MB

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Acer ED272A Nestekidenäyttö

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Voinko korjata kuolleen pikselin itse? Todennettu
Kuolleen pikselin ja jumissa olevan pikselin välillä on ero. Juuttunut pikseli on edelleen värillinen ja se voidaan korjata kohdistamalla kevyt paine tarkalleen pikseliin, kunnes se palautuu. Kuollut pikseli on aina musta tai valkoinen, eikä sitä voi korjata itse.

Tästä oli apual (53) Lue lisää
Mitä HDMI tarkoittaa? Todennettu
HDMI on lyhenne sanoista High-Definition Multimedia Interface. HDMI on liitäntä korkealaatuisen videon ja äänen lähettämiseen laitteesta toiseen.

Tästä oli apual (43) Lue lisää
Miten voin mitata LCD-näyttöni tuumakoon? Todennettu
Voit mitata LCD-näyttösi tuumakoon mittaamalla näytön viistosti esimerkiksi vasemmasta yläkulmasta oikeaan alakulmaan (ilman kehyksiä). Yksi tuuma on 2,54 cm, joten jos sait mittaustulokseksi 99 cm, LCD-näyttösi tuumakoko on 39.

Tästä oli apual (21) Lue lisää
Mikä on kontrastisuhde? Todennettu
Kontrastisuhde kertoo, kuinka kaukana valkoisin valkoinen on mustimmasta mustasta. Esimerkiksi 400: 1: n kontrastisuhde tarkoittaa, että mustin musta näytöllä on 400 kertaa tummempi kuin valkoisin valkoinen. Suuri kontrastisuhde vaikuttaa kuvan terävyyteen.

Tästä oli apual (18) Lue lisää
Mitä eroa on LCD: llä ja LEDillä? Todennettu
Molemmissa tekniikoissa käytetään LCD-näyttöä, joka ei sinänsä aiheuta valoa. Ero on näytön takana olevassa valaistuksessa. LCD-näytöissä tämä tapahtuu CCFL: llä (kylmäkatodinen loistelamppu) ja LED käyttää LED-valoja.

Tästä oli apual (17) Lue lisää
Mitä LCD tarkoittaa? Todennettu
LCD tarkoittaa nestekidenäyttöä ja on tekniikka, joka antaa nestekiteille mahdollisuuden polarisoida valoa värien tuottamiseksi.

Tästä oli apual (15) Lue lisää
Kuinka voin puhdistaa LCD-monitorini oikein? Todennettu
Sammuta televisio ja pyyhi pöly ja lika pois näytöltä mikrokuituliinalla. Älä käytä paperia, se voi aiheuttaa naarmuja. Älä käytä liikaa painetta tai saatat vahingoittaa pikseleitä. Käytä erikoistunutta pesuainetta tai tee yksi sekoittamalla 1 osa etikkaa 1 osaan vettä. Kostuta kangas pesuaineella ja puhdista näyttö. Varmista, että kangas ei ole liian märkä. Poista tahrat pyörivillä liikkeillä. Kuivaa näyttö toisella mikrokuituliinalla raitojen välttämiseksi.

Tästä oli apual (15) Lue lisää

Keskustele tuotteesta

Täällä voit jakaa mielipiteesi Acer ED272A Nestekidenäyttö:sta. Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin huolellisesti käyttöohje. Käsikirjaa voi pyytää yhteydenottolomakkeellamme.

Käyttöohje Acer ED272A Nestekidenäyttö